Hoppa till sidans innehåll

Minihandbollsnytt

Vad händer inom mjukhandbollen? Här hittar du dom senasta nyheterna.

Liten nyhetsbild i lista Ni glömmer väl inte bort att anmäla era lag till Miniligan i Avesta den 15 december. Sista anmälningsdag den 9 december. Fler inbjudningar ligger ute nu till Ludvika Barken och Edsbyn.
 
Liten nyhetsbild i lista Ludvika Handbollsförening bjuder i år igen in till två dagar med handbollsspel för våra yngre lirare, fredag och lördag mellan jul och nyår bjuds det på festival och miniliga, i princip kan barnen få röra på sig under två dagar i Sporthallen i Ludvika.
 
Liten nyhetsbild i lista Här nedan ligger alla planerade och fastlagda Handbollsfestivaler och Miniligor i distriktet, IFK Hedemora meddelar tyvärr att de ställer in sin festival den 13 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi ställer in båda träffarna i distriktet för gemensam planering av Miniligor och Handbollsfestivaler.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 12 och 13 september bjuder DGHF in till träffar för tränare och ledare för de yngsta spelarna i vårt distrikt.
 
Liten nyhetsbild i lista Augustimånad är här och det innebär att snart drar handbollen igång på allvar igen. Många föreningar har upptaktsträffar och därför påminner vi om att planera in några viktiga datum.
 
Liten nyhetsbild i lista I måndags träffade Knalin ledare från klubbarna i Hälsingland för att utvärdera Handbollsfestivalerna och blicka framåt. Har tyvärr ingen bild från mötet.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 22 januari bjuder DGHF in till en träff i Bollnäs kl 18.00-20.00. Målgruppen är barntränare i våra klubbar från åldrarna 2010 upp till 2007. Plats Bollnäs Sporthall, vi bjuder på fika.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 14 december 2017 träffades ett gäng ledare från Dalarnas klubbar för att utvärdera och planera barnhandbollen i distriktet, en likadan träff kommer att erbjudas i Bollnäs den 22 januari kl 18.00, plats meddelas senare.
 
Liten nyhetsbild i lista Vanja Andersson (Borlänge HK) MVP i ALL STAR TEAM.
 
1 2 3 > »
 
Dala-Gävleborgs HF
Alfta GOIF, Forsparksvägen 20
822 31 Alfta
Telefon: 0271-55918