Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet !

2019-02-14 13:30

DGHF februari 2019 Snön har äntligen kommit med besked och det blir ljusare och ljusare för var dag som går. Den, enligt mig fantastiska vårvintern är på väg. Tiden på året i vårt vackra land då man kan sitta i en snögrotta på fjället och känna värmen.

Ute i distriktet fullständigt kokar det av aktiviteter i våra handbollshallar. Allt från träningar till seriematcher och cuper. Unga som äldre, nya likväl som erfarna spelare och medlemmar. På sociala medier kommer det nyheter och information dagligen om vad som sker i våra olika föreningar. Bra jobbat till alla engagerade föreningsmänniskor.

 

Inom DGHF så har vår konsulent Mattias blivit varmare i kläderna och har genomfört en rad besök bland föreningar och skolor vilket kommer bidra till att handbollen växer i vårt distrikt. Har ni inte träffat honom redan så passa på att skicka någon representant från Er förening till de föreningsträffar han bjuder in till. Det är viktigt för oss i förbundet att få in Era synpunkter på förbättringsområden. Så missa inte dessa!

 

I styrelsen så arbetar vi nu för fullt med att försöka hitta en långsiktig ekonomisk lösning för att kunna ha Mattias anställd längre än några månader. Detta för att fortsätta bidra till vårt distrikts utveckling.

På tal om distrikt så pågår ett arbete inom SHF att se över alla distrikt i Sverige. Vad det arbetet kommer att mynna ut i vet vi inte i dagsläget och så snart vi får besked så kommer vi informera Er föreningar. Till dess att det kommer att bli någon förändring fortsätter vårt arbete som vanligt.

 

Jag vill också passa på att skicka med några påminnelser inför våren och det kommande slutet av säsongen.

  • Uppdatera Er förenings kontaktuppgifter i de olika roller som Ni har i föreningen. Detta eftersom söker kontaktpersoner via den info som finns på Era föreningssidor.
  • Tävlingskommitténs spelarinventering och feedback på serieupplägg mm.
  • Boka in lördag 25/5, Sandvikens Folkets Hus, Verksamhetsdag, tävlingskonferens, stipendieutdelning och årsmöte.

 

 

Med vänliga hälsningar

Pär Olsson, Ordförande

Uppdaterad: 2019-02-14 13:36
Skribent: Pär Olsson

Fler nyheter

2 läger september F 04 Dalarna

2019-08-12

Dubbla läger för F04 Dalarna i september.

F 04 Hälsingland läger

2019-08-12

Läger för F 04 i Hälsingland med kort varsel

Registrera spelare i IdrottOnline

2019-06-27

I dagarna har de gått ut ett utskick från…

Sommarledighet

2019-06-19

Ha en skön sommar alla handbollare! Tack för…

Tävlingskonferens & Årsmöte i Sandviken 25 maj !

2019-04-25

Här kommer inbjudan till årets…

 
Dala-Gävleborgs HF
Alfta GOIF, Forsparksvägen 20
822 31 Alfta
Telefon: 027155918