Hoppa till sidans innehåll

Mjukhandbollsnytt

Vad händer inom mjukhandbollen? Här hittar du dom senasta nyheterna.

Liten nyhetsbild i lista Nu börjar det dra ihop sig för mjukhandbollsträffar, Gabriella Persson som är ny ungdomsansvarig( mjukhandbollsansvarig) i DGHF vill träffa alla klubbar som vill arrangera handbollsfestivaler och miniliga matcher under denna säsong, den 4 september i Bollnäs och den 11 september i Falun, läs vidare för att hitta inbjudan.
 
Liten nyhetsbild i lista Här kommer inbjudan från Ludvika Handbollsklubb som arrangerar en Miniliga den 24 mars, sista för denna säsong. Tänk va tiden går fort!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har det tillkommit 2 Handbollsfestivaler för våra yngsta lirare, perfekt tillfälle för alla Hälsingeklubbar att avsluta säsongen med denna roliga form av handbollsspel.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 10 feb arrangerar BHK handbollsfestival och den 10 mars (bytt från 17 mars) spelas miniligamatcher i Borlänge, inbjudan kommer inom kort.
 
Liten nyhetsbild i lista Tips att dela ut i skolor om ni har prova på verksamhet eller om ni kör sportlovsaktiviteter, eller arrangerar en festival.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu ligger inbjudan ute till Nås IFs arrangemang i februari, den skickas även ut från kansliet.
 
Liten nyhetsbild i lista Ni glömmer väl inte bort att anmäla era lag till Miniligan i Avesta den 15 december. Sista anmälningsdag den 9 december. Fler inbjudningar ligger ute nu till Ludvika Barken och Edsbyn.
 
Liten nyhetsbild i lista Ludvika Handbollsförening bjuder i år igen in till två dagar med handbollsspel för våra yngre lirare, fredag och lördag mellan jul och nyår bjuds det på festival och miniliga, i princip kan barnen få röra på sig under två dagar i Sporthallen i Ludvika.
 
Liten nyhetsbild i lista Här nedan ligger alla planerade och fastlagda Handbollsfestivaler och Miniligor i distriktet, IFK Hedemora meddelar tyvärr att de ställer in sin festival den 13 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi ställer in båda träffarna i distriktet för gemensam planering av Miniligor och Handbollsfestivaler.
 
1 2 3 4 > »
 
Dala-Gävleborgs HF
Alfta GOIF, Forsparksvägen 20
822 31 Alfta
Telefon: 027155918