Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter DGHF

Här läggs allt som rör Tränarskolan och övriga kurser ut som framförallt vänder sig till tränare och ledare i vårt distrikt.

Liten nyhetsbild i lista Viktiga utbildningar för alla handbollsledare erbjuds via SISU Idrottsutbildarna i vår, två kurser i Knäkontroll, Mora och Säter och en Akutomhändertagande i Falun.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollsförbundet erbjuder tillsammans med Uppland en TS 2 med start i vår. Ladda ner inbjudan här nedan och sprid informationen till era Ungdomstränare.
 

Baskurs i Borlänge

(2019-01-16 16:36)
Liten nyhetsbild i lista Det blir en tredje baskurs denna säsong, behovet att utbilda tränare för våra barnhandbollsspelare ökar vilket är glädjande. Inbjudan skickas ut nu och det går att anmäla sig redan nu.
 

Knalin behöver hjälp!

(2019-01-09 20:06)
Liten nyhetsbild i lista Vi behöver veta om det finns tillräckligt med deltagare till en baskurs den 16-17 mars, meddela Knalin senast den 15 jan via mail eller telefon
 
Liten nyhetsbild i lista Ett brev har gått ut till alla klubbar angående nya krav på utbildade Barnhandbollstränare/ledare, ett beslut som togs på årsmötet i aug 2018. Läs mer här nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Vill du bli en bättre målvakt eller bli en bättre målvaktstränare, då ska du boka in den 15 januari, då är nämligen Fikret Handan från storklubben Sävehof på besök i Falun.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 24 januari i Hedemora erbjuds en kostnadsfri föreläsning för aktiva och tränare inom ämnet tjejers träning genom puberteten, ett ämne som det skrivits väldigt lite om.
 

Utbildningshelg i Falun

(2018-09-05 08:39)
Liten nyhetsbild i lista Glädjande besked, den 15-16 arrangerar DGHF för tredje året i rad en utbildningshelg, i år är Falun värd för utbildningarna, året innan startade vi i Bollnäs och första året i Borlänge, det har visat sig vara en succé.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu går det bra att anmäla sig till Baskursen, Tränarskolan 1 distans och Tränarskolan 2 distans med start i Falun den 15-16 september
 
Liten nyhetsbild i lista I helgen som var 14-15 april så fick DGHF:s distrikt 10 stycken utbildade TS 1 tränare. Jättekul! Vi önskar alla tränare stort lycka till med framtida uppdrag inom handbollen.
 
1 2 3 4 5 6 7 > »

Tränarskolan mm

Vill du veta mer om Tränarskolan och dess innehåll så använd denna länk

http://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Utbildning/

Baskursen "Framtidens Handbollsspelare" kan arrangeras i den egna föreningen med godkänd kursledare från DGHF, kontakta vårt kansli eller Knalin 010-4590305 tillsvidare, då vi idagläget har en vakans på utbildningsansvarig posten.

Kursavgiften subventioneras av Sv Handbollsförbundets med hjälp av Idrottslyftmedel efter avslutad kurs om man är godkänd.

 
Dala-Gävleborgs HF
Alfta GOIF, Forsparksvägen 20
822 31 Alfta
Telefon: 027155918