Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter DGHF

Här läggs allt som rör Tränarskolan och övriga kurser ut som framförallt vänder sig till tränare och ledare i vårt distrikt.

Liten nyhetsbild i lista Nu går det bra att anmäla sig till Baskursen, Tränarskolan 1 distans och Tränarskolan 2 distans med start i Falun den 15-16 september
 
Liten nyhetsbild i lista I helgen som var 14-15 april så fick DGHF:s distrikt 10 stycken utbildade TS 1 tränare. Jättekul! Vi önskar alla tränare stort lycka till med framtida uppdrag inom handbollen.
 
Liten nyhetsbild i lista DGHF kommer den 10-11 Februari 2018 att genomföra en basutbildning i Dalarnas län.
 

NIU Gymnasier

(2017-10-25 18:22)
Liten nyhetsbild i lista I vårt distrikt har vi 2st NIU Gymnasier
 
Liten nyhetsbild i lista SISU Idrottsutbildarna erbjuder flera kurser under hösten som du som handbollsledare har stor nytta och glädje av bla Ålders Anpassad fysisk träning för barn och ungdom den 14 oktober.
 

Glädjande nyheter!

(2017-09-01 14:49)
Liten nyhetsbild i lista 19 anmäla till Baskursen och 9 st TS1, vilket innebär att det finns plats på TS1 om någon missat att anmäla sig och en plats kvar på Baskursen. Riktigt kul med så stort intresse för utbildning och utveckling av handbollen i vårt distrikt.
 
Liten nyhetsbild i lista Sista anmälningsdag för baskursen och TS1 är den 31augusti i dagsläget är det 13 anmälda till Baskursen och 7 st till TS1 så än finns det platser kvar.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att anmäla sig till funktionärsutbildningar. Inbjudan till förbundets utbildningar kan du se här nedan. Observera att Distriktfunktionärskursen finns både i Dalarna och Gävleborg
 
Liten nyhetsbild i lista Nu går det bra att anmäla sig till Tränarskolan 1 och baskursen Framtidens Handbollsspelare i Bollnäs som startar helgen 8-10 september, sista anmälningsdag är 31 augusti, men anmäl er så fort ni kan då vi har begränsat med platser. OBS!! sista helgen på TS1 är fel i inbjudan det är den 14-15 april som gäller.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 8-10 september startar vi upp årets Tränarskola 1 distans och baskursen Framtidens handbollsspelare för våra barntränare. Denna gång startar vi i Bollnäs. Viktigt att man har baskursen innan man går TS1 för de som tränar barn och ungdomar upp till 12 år.
 
1 2 3 4 5 6 7 > »

Tränarskolan mm

Vill du veta mer om Tränarskolan och dess innehåll så använd denna länk

http://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Utbildning/

Baskursen "Framtidens Handbollsspelare" kan arrangeras i den egna föreningen med godkänd kursledare från DGHF, kontakta Andreas Sunesson, 073-5374011, andreas.suneson@dghf.se om ni vill ha en kurs.

Kursavgiften subventioneras av Sv Handbollsförbundets med hjälp av Idrottslyftmedel efter avslutad kurs om man är godkänd.

 
Dala-Gävleborgs HF
Alfta GOIF, Forsparksvägen 20
822 31 Alfta
Telefon: 0271-55918