Hoppa till sidans innehåll

Distriktslagsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Äntligen startar vi upp med flickor 05 i Göteborg! Ett fantastiskt intresse där 191 (!) spelare har anmält sig. Ni föreningar gör ett bra jobb och det glädjer oss att det är så många spelare i distriktet. Detta gör också att vi får ha 6 grupper istället för 4 och tiden har blivit förlängd så att vi hinner med alla under söndagen.
 

Uttagning 2 Göteborg

(2019-08-19 18:55)
Liten nyhetsbild i lista Nu har våra tränare för distriktslag Göteborg gjort sina första uttagningar av de spelare som hade anmält sitt intresse till Uttagning 1.
 

Tema 1-2 Göteborg P05

(2019-08-19 18:40)
Liten nyhetsbild i lista Vi har nu datum för Tema 1 och 2 klara för Göteborg Pojkar 05. Under planeringen av datum är vår ambition att hålla Tema 1-3 i aug-sept, Tema 4-6 i feb-mars och Tema 7-8 i april. Vi vill att spelarna och klubbarna ska kunna hålla igång sina verksamheter utan att det krockar alldeles för mycket med distriktsverksamheten.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är även dags att sätta igång verksamheten för Årskull 05. Vi ber er alla ute i vårt handbollsdistrikt hjälpas åt att ha koll på hemsidan, Facebook, Instagram och mejl när vi går ut med information.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är nu dags för våra 04:or att köra uttagningsträningar, där tränarna ska försöka få ner trupper på 15 spelare BDHF respektive 28 spelare GBG.
 
Liten nyhetsbild i lista I arbetet med att finna tränare försöker vi jobba efter vissa kriterier för att få det så optimalt som möjligt. Att bygga en organisation kring distriktsverksamheten känns som en viktigt pusselbit i arbetet.
 
Liten nyhetsbild i lista Näst på tur för en presentation är ledare till Göteborg flickor 05. I arbetet med att finna tränare har vi försökt jobba efter vissa kriterier för att få det så optimalt som möjligt. Att bygga en organisation kring distriktsverksamheten känns som en viktigt pusselbit i arbetet.
 

Information Årskull 04!

(2019-06-13 10:23)
Liten nyhetsbild i lista Informationen för vad som gäller distriktslagen 04, har det nu gått ut ett mejl till alla klubbar.
 
Liten nyhetsbild i lista Näst på tur för en presentation är ledare till Göteborg pojkar 05. I arbetet med att finna tränare har vi försökt jobba efter vissa kriterier för att få det så optimalt som möjligt. Att bygga en organisation kring distriktsverksamheten känns som en viktigt pusselbit i arbetet.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi kan med glädje börja presentera våra distriktsledare för årskull 05. I arbetet med att finna tränare har vi försökt jobba efter vissa kriterier för att få det så optimalt som möjligt. Att bygga en organisation kring distriktsverksamheten känns som en viktigt pusselbit i arbetet.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890