Hoppa till sidans innehåll

Distriktslagsnyheter

Information Årskull 04!

(2019-06-13 10:23)
Liten nyhetsbild i lista Informationen för vad som gäller distriktslagen 04, har det nu gått ut ett mejl till alla klubbar.
 
Liten nyhetsbild i lista Näst på tur för en presentation är ledare till Göteborg pojkar 05. I arbetet med att finna tränare har vi försökt jobba efter vissa kriterier för att få det så optimalt som möjligt. Att bygga en organisation kring distriktsverksamheten känns som en viktigt pusselbit i arbetet.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi kan med glädje börja presentera våra distriktsledare för årskull 05. I arbetet med att finna tränare har vi försökt jobba efter vissa kriterier för att få det så optimalt som möjligt. Att bygga en organisation kring distriktsverksamheten känns som en viktigt pusselbit i arbetet.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att samla våra 05:or för att informera er om Distriktsverksamheten som sätts igång efter sommaren!
 
Liten nyhetsbild i lista Sista Tema-träningen för Bohuslän Dals flickor 04. I mitten av maj kommer ett utvärderingsmöte med alla distriktsledare för 04:orna hållas. Därefter kommer vi att lägga ut information om vad som kommer gälla framöver med distriktsverksamheten fram till Sverigecupen som spelas i november 2019.
 
Liten nyhetsbild i lista Sista Tema-träningen för Bohuslän Dals pojkar 04. I mitten av maj kommer ett utvärderingsmöte med alla distriktsledare för 04:orna hållas. Därefter kommer vi att lägga ut information om vad som kommer gälla framöver med distriktsverksamheten fram till Sverigecupen som spelas i november 2019.
 
Liten nyhetsbild i lista Näst sista Temat för Bohuslän Dal F04.
 
Liten nyhetsbild i lista Sista Tema-träningen för Göteborg P04. I mitten av maj kommer ett utvärderingsmöte med alla distriktsledare för 04:orna hållas. Därefter kommer vi att lägga ut information om vad som kommer gälla framöver med distriktsverksamheten fram till Sverigecupen som spelas i november 2019.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att starta upp distriktsverksamheten för våra 05:or! Tisdagen den 4 juni kommer det att hållas ett möte för enbart spelare födda 2005 och ledare som tränar 05:or, både pojkar och flickor.
 
Liten nyhetsbild i lista Våren går fort och vi är nu inne på Tema 6 med flickorna i Bohuslän Dal.
 
1 2 3 4 5 6 7 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890