Hoppa till sidans innehåll

Distriktslagsnyheter

Sverigecupen

(2019-11-05 09:30)
Liten nyhetsbild i lista På fredag inleds Sverigecupen i Nyköping där distriktslag F15 och P15 från hela Sverige möts. När våra distriktslag för Göteborg och Bohuslän-Dal spelar kan du se nedan. Se också till att hålla utkik på vår Instagram under helgen, då distriktslagen tar över!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags för våra pojkar 05 i Bohuslän Dal att starta igång Spelarutbildning 2.0. Vi tar inte emot efteranmälningar.
 
Liten nyhetsbild i lista Här har vi nu samlat all information man kan behöva om man är uttagen till SvC-truppen för Göteborg eller Bohuslän Dal Årskull 04.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har alla våra distriktslag gjort klart sina trupper inklusive reserver. Flickorna för Göteborg och Bohuslän Dal meddelar vilka som är reserver under första träningen med truppen.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är datum satt för träningsturneringen för våra 04:or. Matcherna kommer att spelas i Lundbystrand.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags för Bohuslän Dal flickor 05 att utbilda sig i Tema 1 och 2 i Spelarutbildning 2.0.
 
Liten nyhetsbild i lista Uppdaterad och värdefull information för er som har spelare födda 04 och 05!
 
Liten nyhetsbild i lista Det står klart med gruppindelning för Tema 2 och 3, helgen 20-22 september. Nedan hittar ni vilken grupp varje spelare tillhör för både Tema 2 och 3. På en del av passen kommer det att vara en utomstående instruktör som håller i träningen - detta för att ge chans till distriktsledare att ge individuell feedback samt skapa kontakt med spelarna. Efteranmälningar tas ej emot.
 
Liten nyhetsbild i lista Det står klart med gruppindelning för Tema 1 och 2, helgen 21-22 september. Nedan hittar ni vilken grupp varje spelare tillhör för både Tema 1 och 2. På en del av passen kommer det att vara en utomstående instruktör som håller i träningen - detta för att ge chans till distriktsledare att ge individuell feedback samt skapa kontakt med spelarna. Efteranmälningar tas ej emot.
 

Tema 1-3 Bohuslän Dal P05

(2019-09-03 11:32)
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att anmäla sig till Tema 1-3 för pojkar 05 i Bohuslän Dal! Det är enbart ledarna för varje lag som anmäler spelarna. Det är viktigt att alla som vill vara med blir anmälda, det är alltså ingen tränare som får styra vilka man "skickar".
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890