Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Krav på registerutdrag

(2019-11-27 14:04)
Liten nyhetsbild i lista Den 1 januari 2020 träder Riksidrottsförbundets beslut i kraft om att alla från 15 år inom förbund/föreningar som arbetar med eller på annat sätt har direkt och regelbunden kontakt med barn, ska uppvisa ett begränsat registerutdrag från Polisen.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu på fredag, den 1 november, har kansliet stängt. Om ni vill kontakta förbundet i något ärende innan helgen, ta kontakt under onsdag eller torsdag.
 
Liten nyhetsbild i lista HandbollsAkademins ungdomsstipendie ska belöna handbollsspelare eller ledare som fört handbollen framåt genom hedersamt agerande för ungdomshandbollen. Nominering ska vara inne senast 30 november.
 
Liten nyhetsbild i lista Finns det en handbollsledare i er förening ni skulle vilja uppmärksamma? Någon som under året eller ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande? Nominera handbollsledare till Åke Nilssons Minnesfond senast 31 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att nominera kandidater till Åke Nilssons Minnesfond. Skicka in er nominering senast 31 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Igår kväll, onsdag, var det hemmapremiär för Redbergslids IK mot IFK Skövde i Scandinavium. När alla i publiken var beredda på att få se en spännande match, avbröts den efter endast 1.42 på grund av kondens. Kondensen orsakade att planen blev så hal att det var en stor skaderisk för spelarna. Handbollförbundet Väst menar att Göteborg Stad omgående måste agera.
 
Liten nyhetsbild i lista Om mindre än ett halvår är det dags för handbolls-EM på hemmaplan och just nu söker vi dig som skulle vilja bli en i laget och göra mästerskapet minnesvärt för såväl spelare som besökare!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har Utveckling- & Rekryteringskommittén färdigställt information kring skolbesök för säsongen 2019-2020. Informationen är utskickad via mail till föreningar, men samma information finns också tillgänglig här.
 
Liten nyhetsbild i lista I Drömprojektet 2020 kan ditt lag sälja biljetter till EM och tjäna pengar till både din klubb och ditt lag. Dessutom finns det chans att bli inspringslag under EM.
 
Liten nyhetsbild i lista Stig Gustavsons minnesfond finns till för att främja svensk handbollssport. Det går att söka medel från fonden fram tills 31 oktober.
 
1 2 3 4 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890