Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att nominera kandidater till Åke Nilssons Minnesfond. Skicka in er nominering senast 31 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Igår kväll, onsdag, var det hemmapremiär för Redbergslids IK mot IFK Skövde i Scandinavium. När alla i publiken var beredda på att få se en spännande match, avbröts den efter endast 1.42 på grund av kondens. Kondensen orsakade att planen blev så hal att det var en stor skaderisk för spelarna. Handbollförbundet Väst menar att Göteborg Stad omgående måste agera.
 
Liten nyhetsbild i lista Om mindre än ett halvår är det dags för handbolls-EM på hemmaplan och just nu söker vi dig som skulle vilja bli en i laget och göra mästerskapet minnesvärt för såväl spelare som besökare!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har Utveckling- & Rekryteringskommittén färdigställt information kring skolbesök för säsongen 2019-2020. Informationen är utskickad via mail till föreningar, men samma information finns också tillgänglig här.
 
Liten nyhetsbild i lista I Drömprojektet 2020 kan ditt lag sälja biljetter till EM och tjäna pengar till både din klubb och ditt lag. Dessutom finns det chans att bli inspringslag under EM.
 
Liten nyhetsbild i lista Stig Gustavsons minnesfond finns till för att främja svensk handbollssport. Det går att söka medel från fonden fram tills 31 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista I dagens GP skriver VG-idrottens styrelse och distriktschef Johan Gadd på debattplats i Göteborgs-Posten kring bristen på lokaler och tider.
 

Glad midsommar!

(2019-06-20 17:00)
Liten nyhetsbild i lista Nu är det midsommar och kansliet tar ledigt!
 
Liten nyhetsbild i lista Förra onsdagen var det årsmöte i Stenungsund. Tack till alla som kom och medverkade. Det blev även två nya ledamöter till styrelsen, några omval och några som avgick.
 
Liten nyhetsbild i lista Årets verksamhetsberättelse är nu här!
 
1 2 3 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890