Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista I halvtid i matchen mellan Sverige och Slovenien den 12 januari under Handbolls-EM delades ett stipendium ur Åke Nilssons minnesfond för 2019 ut till Anna Baldesjö, HK Höfers.
 
Liten nyhetsbild i lista HandbollsAkademin instiftade i år ett ungdomsstipendie och det först går till Niklas Löf, HK Bollebygd!
 
Liten nyhetsbild i lista Samtliga ekonomiska stöd inom idrottsrörelsen har fått nya regelverk. En del förändringar påverkar idrottsföreningarna direkt. Bakgrunden är ett beslut på Riksidrottsmötet i maj 2019, skriver rf på rf.se.
 

Krav på registerutdrag

(2019-11-27 14:04)
Liten nyhetsbild i lista Den 1 januari 2020 träder Riksidrottsförbundets beslut i kraft om att alla från 15 år inom förbund/föreningar som arbetar med eller på annat sätt har direkt och regelbunden kontakt med barn, ska uppvisa ett begränsat registerutdrag från Polisen.
 
Liten nyhetsbild i lista Kenneth Johansson är en av de som är kritiska till kommunens nya sporthallsbesked. "Handbolls- och innebandyförbunden skriker efter hallar som håller måttet. Nu planeras ännu en sporthall i Göteborg – marginellt för liten för sporternas verksamhet."
 
Liten nyhetsbild i lista Nu på fredag, den 1 november, har kansliet stängt. Om ni vill kontakta förbundet i något ärende innan helgen, ta kontakt under onsdag eller torsdag.
 
Liten nyhetsbild i lista HandbollsAkademins ungdomsstipendie ska belöna handbollsspelare eller ledare som fört handbollen framåt genom hedersamt agerande för ungdomshandbollen. Nominering ska vara inne senast 30 november.
 
Liten nyhetsbild i lista Finns det en handbollsledare i er förening ni skulle vilja uppmärksamma? Någon som under året eller ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande? Nominera handbollsledare till Åke Nilssons Minnesfond senast 31 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att nominera kandidater till Åke Nilssons Minnesfond. Skicka in er nominering senast 31 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Igår kväll, onsdag, var det hemmapremiär för Redbergslids IK mot IFK Skövde i Scandinavium. När alla i publiken var beredda på att få se en spännande match, avbröts den efter endast 1.42 på grund av kondens. Kondensen orsakade att planen blev så hal att det var en stor skaderisk för spelarna. Handbollförbundet Väst menar att Göteborg Stad omgående måste agera.
 
1 2 3 4 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890