Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Årets verksamhetsberättelse är nu här!
 
Liten nyhetsbild i lista På Riksidrottsstämman i Jönköping 24-26 maj, blev vår hedersordförande Kenneth Johansson tilldelad den högsta utmärkelsen inom idrotten, RF:s förtjänsttecken i guld.
 
Liten nyhetsbild i lista Under år 2020 går det största idrottsevenemanget i Skandinavien av stapeln - Handbolls-EM för herrar! Sverige är en av arrangörerna och gruppspelet kommer bland annat att spelas i Göteborg. Under läsåret 2019/2020 skapar vi nu Lilla EM för alla elever som går i klass 2-5 inom vårt distrikt (från Strömstad ned till Hallandsgränsen). Detta är en möjlighet för alla lärare och elever att lära sig mer, samt att få spela handboll med stöd av oss och en lokal arrangör.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 2-5 juli, under Partille Cup, anordnas "The XXXVII Ordinary Congress of the International Handball Federation" i Göteborg. Nu kan du ansöka om att vara volontär under kongressen!
 
Liten nyhetsbild i lista Snart är det dags för årsmöte för Handbollförbundet Väst. Mötet hålls onsdag den 19 juni kl. 18.00 på Stenungsbadens Yacht Club i Stenungsund.
 

Lets play

(2019-02-01 14:30)
Liten nyhetsbild i lista Let´s play är ett koncept som Region Väst tagit fram för att erbjuda unga som gamla chansen att spela handboll bara för att det är kul – även när man är vuxen.
 
Liten nyhetsbild i lista Detta stipendium är till för att premiera ungdomar 13-20 år, som är skötsamma, kamratliga och ledarvilliga.
 

God jul och gott nytt år

(2018-12-21 08:30)
Liten nyhetsbild i lista önskar vi på Handbollförbundet Väst er alla!
 
Liten nyhetsbild i lista Årets mottagare av Åke Nilssons minnesfond ges till Filip Wetterlundh Klubb: Särökometerna HK Lag: Flickor 13 Ålder: 25 Ändamål med Stipendiet: Ledarskapsutbildning, specifikt inom kommunikation.
 
Liten nyhetsbild i lista Mycket av HFVs arbete sköts i olika kommittéer. Vi söker nu dig som tycker att det skulle vara roligt att jobba i kommitteen för Media och kommunikation och/eller dig som vill vara med och starta upp vår evenemangsgrupp.
 
1 2 3 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890