Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Lets play

(2019-02-01 14:30)
Liten nyhetsbild i lista Let´s play är ett koncept som Region Väst tagit fram för att erbjuda unga som gamla chansen att spela handboll bara för att det är kul – även när man är vuxen.
 
Liten nyhetsbild i lista Detta stipendium är till för att premiera ungdomar 13-20 år, som är skötsamma, kamratliga och ledarvilliga.
 

God jul och gott nytt år

(2018-12-21 08:30)
Liten nyhetsbild i lista önskar vi på Handbollförbundet Väst er alla!
 
Liten nyhetsbild i lista Årets mottagare av Åke Nilssons minnesfond ges till Filip Wetterlundh Klubb: Särökometerna HK Lag: Flickor 13 Ålder: 25 Ändamål med Stipendiet: Ledarskapsutbildning, specifikt inom kommunikation.
 
Liten nyhetsbild i lista Mycket av HFVs arbete sköts i olika kommittéer. Vi söker nu dig som tycker att det skulle vara roligt att jobba i kommitteen för Media och kommunikation och/eller dig som vill vara med och starta upp vår evenemangsgrupp.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet delade i helgen ut förtjänsttecken, högsta utmärkelsen, till Eva Johansson.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har jobbat på med den här hemsidan ett tag nu, snart är vi klara!
 
Liten nyhetsbild i lista På årets stämma avtackades "gamla" styrelsemedlemmar och nya hälsades välkomna.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags att rekrytera instruktörer för vår distriktslagsverksamhet för ungdomar födda 2004.
 
Liten nyhetsbild i lista Alla ledare för F & P 04 är välkomna på informationskväll den 30/5.
 
1 2 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890