Hoppa till sidans innehåll

Marknad och kommunikation

Marknad och kommunikation arbetar med att på så många sätt som möjligt sätta fokus på vår sport handboll. Vi ska:

  • bidra att sprida nyheter för handbollsintresserade personer
  • vara till nytta för vårt distrikt, våra föreningar, ledare, spelare och övriga handbollsintresserade samt öka intresset för handbollen i stort
  • skapa nöje för dem som tar del av det vi kommunicerar, och därmed skapa lust att vilja spela handboll

Vi som jobbar i kommittén är:

Louise Idebäck
louise.ideback(at)handbollvast.se

Jag sitter med i kommittén sedan november 2017. Jag tog i januari 2019 examen från medie- och kommunikationsvetarprogrammet på Göteborgs Universitet. Jag har ett allmänt stort sportintresse och spelade under en stor del av mitt liv fotboll i min hemstad Jönköping. Handboll har jag själv aldrig spelat men tittar gärna på matcher och blir lätt indragen i farten och kampen på plan.

Magnus Holm
magnus.holm(at)handbollvast.se

Sedan okt 2017 sitter jag som medlem i Handboll Västs kommitté för marknad och kommunikation. Driver till vardags företaget MHC Project & Communication AB. Där vi sysslar hjälper små och stora företag med att förstärka sitt varumärke allt från fordonsdekor, profilkläder till give aways.
Jag har ett brinnande intresse för handboll och har varit engagerad i IK Baltichov sen 2009 både som ledare och som styrelsemedlem. 2017 var jag även 1 av 4 ledare för Göteborgs distriktslag (flickor). Jag har spenderat många kvällar samt helger i handbollshallar runt om i Sverige. From. säsongen 2018/2019 så ingår jag i ledarstaben för IK Sävehofs A-flicks akademi.

Sofia Kronvall
sofia.kronvall(at)handbollvast.se

Sedan juni 2017 sitter jag som medlem i Handbollförbundet Västs kommitté för marknad och kommunikation. Jobbar till vardags som säljledare inom dagligvaruhandeln. Har ett brinnande intresse för handboll som, måste sägas, är världens roligaste och mest spännande sport. Har två barn som spelar handboll. För mig är den mest lyckade helgen, dagen eller kvällen att få spendera den i en handbollshall för att se dem spela.

Jimmy Grandin
jimmy.grandin(at)handbollvast.se

Marcus Andersson
marcus.h.andersson(at)hotmail.com

Naaz Sultani
nazanin_88(at)hotmail.com

Uppdaterad: 2019-05-14 08:55
Skribent: Sofia Kronvall

Nyheter

 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890