Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Snart är det äntligen säsongsstart för handbollen inom Handbollförbundet Väst och nu är spelprogrammet spikat.
 
Liten nyhetsbild i lista Snart seriestart för våra seniorserier! Handbollförbundet Västs Tävlingskommitté ihop med Domarkommittén har beslutat att vi ska utveckla våra seniorserier som har legat efter i allt för många år. Vi vill även att våra serier ska vara jämställda.
 
Liten nyhetsbild i lista (UPPDATERAD PGA FEL INFO TIDIGARE) Nu när det börjar närma sig seriestart vill Handboll Väst påminna och informera om regler för timeout i ungdomsserierna (U16-U10).
 
Liten nyhetsbild i lista I helgen avgjordes SM i beachhandboll 2019 i Ulricehamn. Och det blev framgångar för Väst!
 
Liten nyhetsbild i lista Tävlingskommittén har nu fastställt serieindelningarna. för säsongen 2019–20.
 
Liten nyhetsbild i lista Helgens finalspel i USM i Uppsala gav många fina framgångar för väst. Minst ett lag i varje klass kommer från vårt distrikt och totalt blev det hela 5 av 6 SM-Guld!
 
Liten nyhetsbild i lista Knappt har vi hämtat oss från säsongen 2018/2019 innan det är dags att anmäla sig på nytt inför kommande säsong. Sista dagen för anmälan är 1 maj.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det snart sommar och sol igen, med det innebär det såklart att beachhandboll säsongen drar igång. Så häng på sommarens happening!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är anmälan öppen för nästa säsongs USM på Svenska Handbollförbundets hemsida. Vill ni vara med? Anmäl er redan idag!
 
Liten nyhetsbild i lista Årets omgång av USM har bringat flera framgångar inom vårt distrikt. Hela 14 lag från 6 klubbar har gått vidare till finalspelet.
 
1 2 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890