Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Nya regler i Minihandboll

(2019-09-16 13:13)
Liten nyhetsbild i lista Vi har ett par nyheter gällande regler för de yngsta åldrarna denna säsongen. Syftet med de nya reglerna är att förenkla spelet och göra det roligare för barnen.
 

Spel 6 mot 6 på stor plan

(2019-09-16 13:12)
Liten nyhetsbild i lista Minihandboll spelas i U 8 - U 9 därefter har man gått över till stor plan med sänkt målribba. Nu lägger vi till ett mellansteg mellan minihandboll och spel på stor plan. Vi vill här förenkla ytterligare.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är sammandragen för Minihandboll under säsongen 2019-20 klara! De ligger uppe under fliken Tävling.
 
Liten nyhetsbild i lista Snart är det äntligen säsongsstart för handbollen inom Handbollförbundet Väst och nu är spelprogrammet spikat.
 
Liten nyhetsbild i lista Snart seriestart för våra seniorserier! Handbollförbundet Västs Tävlingskommitté ihop med Domarkommittén har beslutat att vi ska utveckla våra seniorserier som har legat efter i allt för många år. Vi vill även att våra serier ska vara jämställda.
 
Liten nyhetsbild i lista (UPPDATERAD PGA FEL INFO TIDIGARE) Nu när det börjar närma sig seriestart vill Handboll Väst påminna och informera om regler för timeout i ungdomsserierna (U16-U10).
 
Liten nyhetsbild i lista I helgen avgjordes SM i beachhandboll 2019 i Ulricehamn. Och det blev framgångar för Väst!
 
Liten nyhetsbild i lista Tävlingskommittén har nu fastställt serieindelningarna. för säsongen 2019–20.
 
Liten nyhetsbild i lista Helgens finalspel i USM i Uppsala gav många fina framgångar för väst. Minst ett lag i varje klass kommer från vårt distrikt och totalt blev det hela 5 av 6 SM-Guld!
 
Liten nyhetsbild i lista Knappt har vi hämtat oss från säsongen 2018/2019 innan det är dags att anmäla sig på nytt inför kommande säsong. Sista dagen för anmälan är 1 maj.
 
1 2 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890