Hoppa till sidans innehåll

SHF - Nyhetsarkiv

- Vi kommer in i finalspelet som underdogs och det skall vi försöka dra nytta av, vi kommer inte att känna någon press utan skall bara njuta av ögonblicket, säger OV Helsingborg HK P18 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
- Vi ser fram mot USM och hoppas att det kommer att bli en härlig upplevelse. Att samla alla klasser på ett ställe är roligt och det kommer bli otroligt stort för våra killar som är i den yngsta åldersklassen.
 
- Vi kommer att gå för att nå hela vägen. Vi är inte är nöjda med att bara vara där, hur långt det kommer räcka, det återstår att se, säger Torslanda HK F18 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
- Om det är en spelare som ska ha ett stort utropstecken inför helgen så är det vår 8onde spelare då jag lovar att det kommer bli ett j-kla ös på våra matcher, säger HF SIF P18.
 
- Vi tror det blir en härlig stämning på plan, många glada tillrop av alla supporters som är på plats och en skön stämning överlag, säger IK Sävehof 1 F14.
 
- Vi tror på oss själva och vi tar en match i taget och går in med en stor ödmjukhet inför varje uppgift, säger Joakim Bäckström, Eslövs IK F16.
 

USM after game

(2019-04-16 15:58)
Våra lokala arrangörer av USM välkomnar till after game lördagen den 4/5 20:00. Bokning ska göras senast tisdag 23 april.
 
Under fyra dagar har pojkar och flickor 03 och 02 deltagit på Riksläger 1 respektive 3 i Halmstad.
 
- Vi kommer till Uppsala utan några som helst krav på oss själva. Vi är lite det lag som ingen har tippat som ett av de åtta i finalspelet, säger Henrik Andersson, IFK Skövde P16.
 
Den 17-18 maj i Helsingborg Arena och Idrottens Hus ska årets upplaga av Trim-SM spelas och avgöras. Anmälan om deltagande vill vi ha senast den 29 april.
 

Spela för USA

(2019-04-15 09:45)
USA bygger landslag för framtiden och söker nu spelare från Europa med amerikanskt medborgarskap.
 
- Vi har en spännande blandning av spelare, som till stor del varit stommen för vårt utvecklingslag i division 1 södra. Men sedan har vi även spelare som under säsongen i perioder tillhört elitlaget - bland annat Ludvig Hallbäck och Adam Wennerhol...
 
- Våra förväntningar är självklart att vi ska gå så långt som möjligt. Arrangemanget tror vi kommer bli bra, fantastiskt att allt är samlat under samma tak, säger Christopher Carlsson, Nacka HK F18.
 
- Det känns väldigt kul och inspirerande att spelarna ska få möjlighet att mäta sig med de bästa lagen i Sverige, samtidigt som de ska få uppleva handbollsfesten under finalhelgen, säger Gerard Mach, Redbergslids IK P16.
 
Nu kan ditt lag sälja EM-biljetter och tjäna pengar direkt till lagkassan och som bonus kan ditt lag, om ni vill, få chansen att bli ett av 58 inspringslag till herrarnas handbolls-EM som spelas mellan den 9-26 januari 2020.
 

Nyheter

 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890