Hoppa till sidans innehåll
8167
  Huvudsponsor
  4042
   Huvudsponsor
   3755
    Huvudsponsor
    5982
     Huvudsponsor

     Handboll i media

     HANDBOLL/HELSINGBORG. OV:s damers säsong är över efter två förluster mot Skånela i kvalet till Elitserien.
      

     Målvakten specialstuderas

     (2014-04-16 09:22)
     I kvällens andra handbollskvartsfinal siktar Redbergslid på att hemma bryta GUIF:s rekordlånga förlustfria svit. En viktig pusselbit är specialgranskning av GUIF:s 19-åriga reservmålvakten, som spelade respektlöst senast: – Vi kommer ta reda på ha...
      
     Handboll. Ryktena kring IFK Skövde haglar. Är Vranjes på väg? Återvänder Ulf Nyström?
      
     Handbollsklubben Drott räddas nu ur sin akuta ekonomiska kris.
      
     Tuff ekonomi och spelare som lämnar. Nu måste Drott ta till krafttag, säger klubbens ordförande som flaggar för sänkta spelarlöner.
      
     LINDESBERG. Avslutningen på den allsvenska handbollssäsongen gick i moll, men med några veckors distans kan LIF Lindesbergs klubbchef Anders Sjöberg se tillbaka på en helt okej säsong.
      
     Ny kvartsfinal. Ny storseger. Sävehof hade inget större problem att ta sig vidare till semifinal i handbollens SM-slutspel. Den tredje kvartsfinalen mot Önnered slutade med hela 43–25 – vilket innebär att klubben gjorde totalt 46 mål fler än sin...
      
     Det var bara en poäng mellan lagen i serien. Men Lugi ser ut att få en behaglig resa till semifinal. I kväll tog de sin andra raka seger mot Sävehof.
      
     Stockholm.
      
     Helt enligt förhandsprofetiorna – Sävehof är klart för semifinal. Mästarlaget körde över Önnered med hela 43-25 och fick stående ovationer i Partillebohallen.
      
     Höörs späckade program i Europa kan bli deras fall i slutspelet. Tränaren Niklas Harris skickar nu en skarp hälsning till Handbollförbundet. - De har inte tänkt sig att lagen ska gå långt i Europa-cupen. Vi ska lydigt åka ut så tidigt som möjligt,...
      
     Boden/handboll En svår knäskada för ett par år sedan tvingade Boden Handbolls starka skytt och matchvinnare Pernilla Fahlgren till lång vila. Hon hade sedan svårt att komma tillbaka till sin bästa form och tappade då lusten att spela handboll.
      
     HANDBOLL. Skånela fick en drömstart på kvalserien till elitserien efter uddamålsseger. - En seger med mersmak, säger tränaren Anders Ericsson.
      
     Stockholm.
      
     Heid stannar i elitserien. Men inte Adda Walhter. Här kastar hon handbollsskorna. - Aldrig har jag känt mig så kluven. Jag är så glad att vi klarade oss - men ... jag gråter inte ofta, men när alla skulle krama mig så rann tårarna, säger hon.
      
     12
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     114 73 Stockholm
     Telefon: 086996000