Hoppa till sidans innehåll
4042 False
Huvudsponsor
8167 False
  Huvudsponsor
  3755 False
   Huvudsponsor
   5982 False
    Huvudsponsor

    Handboll i media

    Kompisarna Ivar Bjordal, Jan Timonen och Johan Sjöstrand köpte Oliver Kronos för 75 000 kronor för några veckor sedan.
     
    Hon var en av OV:s nyckelspelare, men nu satsar Louise Lindholm på studierna och flyttar till Danmark. Handbollskarriären är förmodligen över.
     
    Med nya uppdrag ser Herman Arenvang framåt. Som nybliven 40-åring kliver tränaren in i en ny roll hos LIF Lindesberg, som heltidsanställd och ansvarig för spelarutvecklingen. Inför sin nya tid i klubben berättar han om vad som väntar.
     
    Det var två mästarlag som möttes i Kronbergshallen på fredagskvällen. Men svenska mästarna Alingsås vägde lätt när Champions Leaguevinnarna Flensburg stod för motståndet. Det tyska laget visade de 875 betalande varför de är ett av världens bästa...
     
    Norge gör succé i beachhandbolls-VM i Brasilien. Men det internationella förbundets bikinikrav på damspelarna stör förbundskaptenen. – Det påverkar sporten negativt, säger Eskil Berg Andreassen enligt Dagbladet.
     
    Den här helgen samlas runt 200 ungdomar från hela Sverige i Forshaga. I går startade nämligen den sjunde upplagan av Tina Flognmans handbollsskola.
     
    Mönsterås Publicerad 140725 07:35 De röda siffrorna är borta och på kontot finns nu ett litet överskott, klar att användas till nästa års festival.
     
    För två månader sedan formerade sig den nya styrelsen i Svenska Seglarförbundet. Nu kan du lära känna både nya och tidigare medlemmar lite bättre och få reda på vad de vill utveckla för svensk segling.
     
    Handboll. Niklas Forsmoo lämnar HV Tidaholm efter två år. Ny klubbadress blir Skövdelaget HK Country. - Det har varit roliga år i HVT, säger Forsmoo.
     
    BODEN/HANDBOLL Boden Handboll har knutit ännu en intressant spelare till säsongens allsvenska trupp. 18-åriga Elin Grahn, lillasyster med Julia skrev på för Bodenklubben igår. Elin Grahn har gått handbollsgymnasiet i Göteborg och spelat med Säveho...
     
    10:00 IFK Tumba handboll tog hem två segrar i Åhus Beachhandboll festival som ägde rum 11-19 juli.
     
    Förbundskaptenen rasande: "Vi ska ha
     
    H43:s storstjärna nära att lämna – för värsta rivalen: ”Alla kan
     
    Förre Drottprofilen Hans Karlsson blir spelande assisterande tränare i Varberg – efter att ha nobbat Ystad, Helsingborg och Hammarby. På sikt hoppas han nå hela vägen till tränarbänken i Elitserien.
     
    Flera svenska lag lottades i dag i handbollens europaspel där bland annat SM-finalisten Skuru lottades mot rumänskt motstånd i Cupvinnarcupen.
     
    12
     
    Svenska Handbollförbundet
    Idrottens Hus
    114 73 Stockholm
    Telefon: 086996000