Hoppa till sidans innehåll
4042 False
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   3755 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Handboll i media

     Sedan i höstas så är ensamkommande flyktingbarn välkomna till handbollsklubben Skånela IF i Sigtuna, och i dag fick klubben en utmärkelse för sitt arbete.
      
     LUND. Lugi och Skuru ska göra upp om en finalplats på handbollens sida. Då värvar Lundaklubben med stockholmarnas lagkapten Emelie Westberg. - Emelie Westberg är så klart en mycket proffsig tjej som gör sitt bästa i den tröja hon spelar, säger Lug...
      
     LUND. Lugi och Skuru ska göra upp om en finalplats på handbollens sida. Då värvar Lundaklubben med stockholmarnas lagkapten Emelie Westberg. - Emelie Westberg är så klart en mycket proffsig tjej som gör sitt bästa i den tröja hon spelar, säger Lug...
      
     Sport. Lugi förstärker med Skurus mittnia Emelie Westberg till nästa säsong. Övergången offentliggjordes igår, tre dagar innan de båda lagen möts i SM-semifinal.
      
     Utlandskarriären är över. Nu återvänder Cecila Grubbström till Sverige. Ny klubbadress för handbollslandslagets målvakt: Skövde.
      
     Hammarby vann handbollsrysaren mot storfavoriten IFK Kristianstad med 25–24 och ser nu fram emot en femte och avgörande kvartsfinalmatch på bortaplan på måndag. ”All press ligger på dem”, säger matchhjälten Josef Pujol med ett leende.
      
     Fyra lämnar, tre nya är klara – och en är på väg in. Slutspelet hindrar inte H65 Höör från att redan nu sikta mot 2015. – Nästa säsong ska vi nå ännu högre, säger tränaren Niklas Harris.
      
     Lugi är en seger ifrån semifinal i slutspelet. Då bjuder handbollsexperten Claes Hellgren Sävehof på segerreceptet som kan stoppa Lundalaget. - Låt Hallberg skjuta, säger Hellgren. - Det passar mig utmärkt, svarar Anders Hallberg.
      

     Drömsemin är nära

     (2014-04-23 08:05)
     I kväll är det krattat för första steget mot en skånsk drömsemifinal. IFK Kristianstad mot Lugi. Det är en prestigefajt som kan bli mycket större än SM-finalen i Malmö arena.
      
     Idag blev det klart att Ingemar Linnéll står i fronten som huvudtränare för nya elitserielaget Ricoh Handboll inför kommande säsong.
      
     Det svenska damlands­laget i handboll får en dansk förbundskapten. Den 43-årig danskan Helle Thomsen tar över i juni, som en del i en duo med Thomas Sivertsson. – Det har länge varit en dröm för mig att få jobba med ett landslag, säger hon.
      
     Handboll. Med idel handbollsspelare i laget gjorde Helenaskolan rent hus när DM i skolhandboll avgjordes.
      
     Thomas Sivertsson och danska succétränaren Helle Thomsen. Där har ni damlandslagets nya förbundskaptensduo.
      
     HANDBOLL: Emil Frend Öfors, 19, spelar i Alingsås HK de två kommande säsongerna.
      
     Här kommer ett bakslag för H65 Höör samtidigt som laget jublar över en ny semifinalplats i slutspelet. Försvarsklippan Anna Roxå, 23, lägger av med handbollen. - Jag satsar på mina läkarstudier. Det går inte att kombinera längre, avslöjar hon för...
      
     12
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     114 73 Stockholm
     Telefon: 086996000