Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   5982 False
    Huvudsponsor

    Aktuellt

    Liten nyhetsbild i lista Kammarrätten har ändrat förvaltningsrättens dom och gett Svenska Handbollslandslaget AB rätt gentemot Skatteverket i en fråga gällande arrangörsskapet av VM i handboll för herrar 2011. Därmed är en mycket långlivad skattetvist löst.
     

    Sverige deltar i Skol-VM

    (2018-02-22 09:20)
    Liten nyhetsbild i lista Sverige representeras i år med ett lag, på flicksidan, i Skol-VM: Kitas Gymnasium. Skol-VM, som startar idag, avgörs 22-28 februari.
     
    Liten nyhetsbild i lista Nu är anmälan öppen till sommarens TS3 kurs på Bosön den 15-18 juni. Kursen är uppdelad i två utbildningstillfällen om fyra dagar och del två planeras att genomföras i juni 2019.
     
    Liten nyhetsbild i lista Vid midnatt natten till fredagen stängde övergångsfönstret för denna gång. Under perioden 16 februari till 30 april kan inga nationella övergångar göras.
     
    Liten nyhetsbild i lista – Vi är väldigt stolta över att för femte året i rad få välkomna Svenska Handbollförbundet och alla spelare till Nyköping och Rosvalla, säger Stig Ekström, verksamhetschef för Nyköpings Arenor. Distriktlagsturneringen SverigeCupen arrangeras i Nyköpi...
     
    Liten nyhetsbild i lista Uttagningarna till vårens Riksläger i Halmstad är nu klara. Här hittar du information om vilka som är uttagna, hur du som är uttagen svarar samt ytterligare information om våra Riksläger.
     
    Liten nyhetsbild i lista Isabelle Gulldén är nominerad till IHF:s utmärkelse Årets handbollsspelare i världen. Du kan rösta fram till den 20:e februari.
     
    Liten nyhetsbild i lista "När vi avslutade dagen kunde alla tjejer konstatera att de lärt känna flera nya kompisar och att vi alla ser fram mot att träffas fler gånger framöver." - så skriver IFK Nyköping F09 på sin hemsida efter söndagens Handbollfestival.
     
    Liten nyhetsbild i lista Robert Wedberg blir ny generalsekreterare för Svenska Handbollförbundet. 53-åringen från Partille tillträder sin nya tjänst den 1 april.
     

    Barnens spelregler

    (2018-02-01 13:30)
    Liten nyhetsbild i lista Nu har boken Barnen spelregler släppts. Det är en bok med sju regler som fungerar som stöd till både barn och idrottsledare och vänder sig till alla, vem de än är och oavsett vilken idrott de ägnar sig åt. Boken har tagits fram av Riksidrottsförbunde...
     
     
    Svenska Handbollförbundet
    Idrottens Hus
    110 16 Stockholm
    Telefon: 086996000