Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    23255 False
    Huvudsponsor
    8167 False
     Huvudsponsor
     5982 False
      Huvudsponsor

      Aktuellt

      SM i beachhandboll avgjort

      (2019-06-17 14:00)
      Liten nyhetsbild i lista SM i beachhandboll avgjordes den gångna helgen (15-16 juni), för andra året i rad i Ulricehamn.
       
      Liten nyhetsbild i lista Göteborgs BHC är laget som innehåller ett helt landslag, därför är det naturligt att de nu tar sikte på beachhandbollens toppskikt i Europa. - Den satsningen börjar med helgens SM i Ulricehamn, säger specialisten Jesper Knutsson.
       
      Liten nyhetsbild i lista Åtta lag i herrklassen och förhoppningsvis åtta lag i damklassen gör upp om mästartiteln när SM i beachhandboll avgörs kommande helg, den 15-16 juni, i Ulricehamn.
       

      Handbollssommar

      (2019-06-10 09:57)
      Liten nyhetsbild i lista Under sommarmånaderna spelar många av våra landslag matcher och mästerskap och dessutom arrangeras SM i beachhandboll. Här hittar du en enkel kalender med datum, avkasttider (lokala) och uppgifter om hur du kan se/följa matcherna där det är möjligt s...
       
      Liten nyhetsbild i lista När Sveriges främsta handbollstalanger samlas i Halmstad för landslagsläger den 6-9 juni ska samtliga spelare utbildas för att motverka matchfixning och spelproblem. – Det är viktigt att vi inom handbollen tar frågan om spelandets baksidor på allvar ...
       
      Liten nyhetsbild i lista Uttagningarna till Riksläger i augusti är klara. Här är listan på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra Riksläger.
       
      Liten nyhetsbild i lista Uttagningarna till Regionsläger i augusti är klara. Här är listan på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information.
       

      Gymnasie-SM 2019 avgjort

      (2019-05-31 20:30)
      Liten nyhetsbild i lista Katrinelunds Åk1 och Tumbas Åk 2/3 vinnare på flicksidan, Polhem dubbel vinnare på pojksidan när Gymnasie-SM avgjordes.
       
      Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet anordnar tillsammans med Sanda idrottsgymnasium, för fjärde året i rad, Gymnasie-SM i Jönköping. Under söndagen (26/5) anlände lagen och matcherna är i full gång och under två dagar avgörs vilket gymnasie som är bäst i Sveri...
       
      Liten nyhetsbild i lista Lena Runströmer, Kenneth Johansson och Clas 'Classe' Carlsson erhöll Riksidrottsförbundets förtjänsttecken under årets Riksidrottsmöte.
       
       
      Svenska Handbollförbundet
      Box 11016
      100 61 Stockholm
      Telefon: 086996000