Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    19813 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Aktuellt

     Liten nyhetsbild i lista Prestigen i den sista placeringsmatchen märktes tydligt när Sverige och Ryssland pressade varandra och turades om i ledning. Sverige fick dock sista ordet och femteplatsen med en stark slutforcering och ett måls marginal, 26-25.
      
     Liten nyhetsbild i lista Gruppspelet gick i mål med en neslig utestängning från topp åtta, Sverige fick ända avsluta turneringen på bästa sätt. Fyra raka segrar, de två sista helt ohotat var ett bevis på lagmoral och liktydigt med nionde plats i EM.
      
     Liten nyhetsbild i lista Försvarsdisciplinen i första halvlek vann matchen åt Sverige. Japan var inget hinder efter pausledning med sju bollar och U19-landslaget får avsluta VM med kampen om femte plats.
      
     Liten nyhetsbild i lista Killarna i U19 har tagit sig längst av de blågula landslagen i sommarens mästerskap. Efter en nagelbitare till kvartsfinal, 25-27 inklusive förlängning mot Kroatien försvann dock chansen till VM-medalj.
      
     Liten nyhetsbild i lista Sverige fortsätter segertåget i placeringsmatcherna. Insatsen mot Serbien följde ett beprövat mönster, blågult låg först under men vände i paus och kontrollerade händelserna till sist.
      
     Liten nyhetsbild i lista Som bäst när det gäller som mest. U19-landslaget fick ny etikett på sin satsning i Georgien och kan se fram emot VM-kvartsfinal. En gedigen laginsats, med toppar som Oskar Sunnefeldt och Gustaf Banke knäckte Island med 31-26.
      
     Liten nyhetsbild i lista Alla föreningar skall göra sina Årsrapporter, även samarbetsföreningarna då de räknas som egna föreningar.
      
     Liten nyhetsbild i lista Missat slutspel i EM tog Sverige hårt, Slovakien var iallafall betydligt mer laddat för start i den första placeringsmatchen. Engagemanget återvände dock, efter en dyster öppningskvart vände blågult till seger utan spänning till sist.
      
     Liten nyhetsbild i lista Lotta Lönngren har i dagarna tillträtt tjänsten som redovisningsekonom på Svenska Handbollförbundet. Hon kommer närmast från Fasab6f AB. Lotta efterträder Annci Edholm-Löf som efter nio år hos SHF beslutat sig för att gå vidare till nya uppgifter.
      
     Liten nyhetsbild i lista Välkomna till slutspel! De blågula spelarna i U19-landslaget skrev själva ut sin biljett efter att ha sprungit ner och runt Bahrain med 28-20 i den direkt avgörande sista gruppspelsmatchen.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000