Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    19813 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Aktuellt

     Liten nyhetsbild i lista OV Helsingborg söker driven Ungdomskonsulent för omgående anställning för att driva klubbens ungdomsverksamhet. Klubben och verksamheten växer kontinuerligt och fler medlemmar ställer ökade krav på planering, kommunikation och samordning. Som ett ste...
      
     Liten nyhetsbild i lista Först EM-finalen för fyra månader sedan – nästa helg väntar ett nytt prestigefyllt uppdrag för de svenska funktionärerna Catharina Brink och Anna Gustavsson. Duon har fått i uppdrag att vara sekreterare och tidtagare under damernas Champions League-s...
      

     Beachhandboll

     (2017-04-24 12:58)
     Liten nyhetsbild i lista Förlängd anmälningstid för SM och nya representationsbestämmelser inom beachhandbollen.
      

     Veckans regelfråga

     (2017-04-20 10:38)
     Liten nyhetsbild i lista Varje vecka fram till finalspelet i Malmö, 12-14 maj kommer Ref-Edu.com att göra ett mini-quiz med en ny fråga varje vecka. Detta görs i samband med det regelseminarium - FairPlay som kommer äga rum under finalhelgen i USM. Före detta Internationell...
      

     Lagamälan - USM 17/18

     (2017-04-19 17:00)
     Liten nyhetsbild i lista Nu kan alla föreningar anmäla lag till kommande säsong Ungdoms-SM!
      
     Liten nyhetsbild i lista I fredags släpptes biljetterna till Sveriges avslutande EM-kvalmatch i Sparbanken Lidköping, 17 juni mot Slovakien. Biljetterna finns att köpa på www.handboll.ebiljett.nu.
      
     Liten nyhetsbild i lista Under dagarna fyra har det genomförts Riksläger i Halmstad Arena. Efter många år i Katrineholm beslutade Svenska Handbollförbundet att lägga Rikslägret i Halmstad. Detta i samarbete med Hallands Handbollförbund.
      
     Liten nyhetsbild i lista Här följer information & nyheter inför vårens slutspel och kval gällande röda kort och Shoot out.
      
     Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundets liganämnd för elitlicensfrågor har beviljat elitlicens för samtliga 14 föreningar i Handbollsligan.
      
     Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet kan i dag presentera Patrik Svarvén som den nya förbundskapten för flickor födda 02/03.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000