Aktuellt - Svenska Handbollförbundet - IdrottOnline Forbund
Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Aktuellt

     Liten nyhetsbild i lista Bli en del av EM: I januari 2020 är det dags för det svenska herrlandslaget att spela EM på hemmaplan. Nu kan ditt lag vara med i Drömprojektet genom att sälja EM-biljetter och samtidigt tjäna extra pengar till er lagkassa.
      
     Liten nyhetsbild i lista 4-7 augusti genomfördes Riksläger 2 för spelare födda 2002.
      

     Hur når vi toppen?

     (2018-08-06 08:53)
     Liten nyhetsbild i lista Så var det dags igen, juni månad har passerat och för handbollen innebar det en helg med Tränarskolan 3. Över 60 (!) ledare har utbildats att föra svensk handboll framåt. Nytt grepp för detta år var att kolla på tendenser och krav som gäller för att ...
      
     Liten nyhetsbild i lista Gå tillsammans och med den samlade idrottsrörelsen i årets EuroPride-parader i Stockholm den 4 augusti och i Göteborg den 18 augusti. I år är Stockholm och Göteborg värdstäder för Europride, vilket innebär fler deltagare och större engagemang än ”van...
      
     Liten nyhetsbild i lista Tyvärr blir det ingen sensationell VM-final för beachhandbollsherrarna. Brasilien tog revansch för gruppförlusten mot de blågula och vann i två raka set. Nu väntar bronsmatch på söndagen.
      
     Liten nyhetsbild i lista Den svenska framgångssagan i beachhandbolls-VM vill inte ta slut. Tidigt på lördagsmorgonen skrevs ett nytt kapitel när man slog Iran i kvartsfinalen med 2–0 i set. Nu väntar fyrfaldiga världsmästaren Brasilien i semifinal 16.30 i dag.
      
     Liten nyhetsbild i lista Beachhandbollslandslaget är på plats i ryska Kazan där Sverige ska spela VM för första gången någonsin. August Elmberg bjuder på en rapport inför mästerskapet.
      
     Liten nyhetsbild i lista Det svenska domarparet Safia och Maria Bennani kan bli ett av de 12 domarpar som dömer EM i Frankrike i vinter.
      
     Liten nyhetsbild i lista På onsdagen offentliggjordes spelprogrammen för Svensk Handbollselit och Handbollsligan.
      
     Liten nyhetsbild i lista Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2018, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2018 kl 23:59. Det är viktigt att skicka in ansökan i tid - observera a...
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Box 11016
     100 61 Stockholm
     Telefon: 086996000