Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    8167 False
     Huvudsponsor
     5982 False
      Huvudsponsor

      Alla nyheter

      Liten nyhetsbild i lista Vi som jobbar med den lokala organisationen runt SverigeCupen har som ambition att varje år göra inramningen lite bättre, lite proffsigare och lite snyggare samtidigt som vi skapar gemenskap och har kul.
       

      Guldpipan utdelad

      (2018-09-07 11:30)
      Liten nyhetsbild i lista Elitdomarföreningen tilldelar Mats Kardell, Hampus Nygren och Sofia Hvenfeldt Guldpipan säsongen 2017/2018.
       
      Liten nyhetsbild i lista Nu kan du rösta på RF:s och BRIS gemensamma initiativ "Barnens Spelregler" - för en trygg och utvecklande barn- och ungdomsidrott - i Svenska Designpriset.
       
      Liten nyhetsbild i lista Svensk handboll hade en av sina bästa säsonger ifjol! Herrarna tog EM-silver och damerna slutade fyra i VM vilket var historiskt bra. I somras vann herrar U18 EM efter finalseger och beachlandslaget slutade sensationellt fyra i VM. Och vi står nu inf...
       
      Liten nyhetsbild i lista Årets domarpar säsongen 2017/2018 inom svensk handboll är Markus Winberg och Michael Johansson - samma par dömer ikväll (5/9) premiärmatchen av Handbollsligan.
       
      Liten nyhetsbild i lista I torsdags (30/8) tackades Svenska Handbollförbundets VD av av kollegor och vänner inom sporten.
       
      Liten nyhetsbild i lista Regeringen har beslutat att fortsatt tillåta Riksidrottsförbundet att använda personnummer när statens stöd ska fördelas till idrottsföreningarna i Sverige.
       
      Liten nyhetsbild i lista Senast den 30 september ska samtliga föreningar ha skickat in sin årsrapport.
       
      Liten nyhetsbild i lista Landslaget förbereder sig för EM i Frankrike genom att spela landskamper i Trollhättan den 23 november och i Göteborg den 25 november. Motståndare i de båda matcherna är Montenegro, som tränas av den tidigare svenska förbundskaptenen Per Johansson.
       
      Liten nyhetsbild i lista Föreningar, distrikt och kommittéer kan fram till 31 oktober söka medel ur Stig Gustavsons minnesfond.
       
       
      Svenska Handbollförbundet
      Box 11016
      100 61 Stockholm
      Telefon: 086996000