Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Alla nyheter

     Liten nyhetsbild i lista 16-17 juni avgjordes beach-SM i Ulrucehamn, där det blev dubbelvinst för Göteborg Beach Handball Club på dam- och herrsidan.
      

     SM inleds idag

     (2018-06-16 08:00)
     Liten nyhetsbild i lista Idag (lördag 16 juni 2018) inleds SM i beachhandboll. Såhär följer du årets mästerskap.
      
     Liten nyhetsbild i lista Parallellt med arbetet som förbundskapten för de svenska herrarna kommer Kristján Andrésson från och med sommaren 2019 vara huvudtränare för Rhein-Neckar Löwen. Andrésson har skrivit på ett treårskontrakt med den tyska storklubben.
      
     Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundets utmärkelse Årets spelare tilldelas Isabelle Gulldén och Jim Gottfridsson 2018.
      
     Liten nyhetsbild i lista Projektmedlen som beviljats ska användas av Svenska Handbollförbundet för att utveckla handboll för personer med funktionsnedsättning till att bli en självklar del av Svensk handboll.
      
     Liten nyhetsbild i lista Inför de svenska herrarnas avgörande VM-kvalmatch mot Nederländerna meddelar Bring att de förlänger sitt samarbetsavtal med Svenska Handbollförbundet för både dam- och herrlandslagen i ytterligare fyra år.
      

     Sverige mot Danmark i EM

     (2018-06-12 14:14)
     Liten nyhetsbild i lista Idag lottades grupperna till EM 2018 i Frankrike. Sverige för möta Danmark, Serbien och Polen.
      
     Liten nyhetsbild i lista NENT Group meddelade idag att man har förlängt sändningsrättigheterna för damernas och herrarnas EM och VM, samt Champions League. – 17 raka mästerskap! Det är det som det handlar om framöver i NENT:s kanaler, med start från damernas EM nu i decembe...
      
     Liten nyhetsbild i lista SM i beachhandboll för seniorer avgörs kommande helg vid Åsundens strand i Ulricehamn. SolidSport livesänder matcherna från SM.
      
     Liten nyhetsbild i lista EM i handboll 2020 är ett exempel på arrangörer av evenemang som tar hållbarhetsfrågan på allvar, menar Leif Johansson, internationella evenemang Riksidrottsförbundet.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Box 11016
     100 61 Stockholm
     Telefon: 086996000