Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   5982 False
    Huvudsponsor

    Alla nyheter

    Idrottslyftet 2018

    (2018-03-16 15:22)
    Liten nyhetsbild i lista Från och med måndag 19/3 kan handbollföreningarna i Sverige söka medel från Idrottslyftet inom fyra projektområden.
     
    Liten nyhetsbild i lista Det vimlade av viktiga matcher när Svensk HandbollsElit avgjordes på torsdagskvällen. När krutröken hade skingrats valde sedan de bästa lagen i serien sina motståndare till det kommande SM-slutspelets kvartsfinaler.
     
    Liten nyhetsbild i lista Seriesegraren IFK Kristianstad valde Eskilstuna Guif, som slutade sjua. Därefter valde tvåan HK Malmö åttondeplacerade IK Sävehof. Tredjeplacerade Alingsås HK valde i sin tur seriesexan Ystads IF HF. Sista kvartsfinalparet blev då Lugi HF-Redbergslid...
     
    Liten nyhetsbild i lista Välkommen att anmäla er till SM i beachhandboll 2018. SM spelas för U19 och seniorer den 14–17 juni vid Åsundens strand i Ulricehamn. Turneringen arrangeras av Svenska Handbollförbundet i samarbete med KFUM Ulricehamn. Sista anmälningsdag är 15 maj.
     
    Liten nyhetsbild i lista Pixiboken "Alva spelar handboll" finns ute i de flesta matbutiker och att köpa hos SISU idrottsböcker. Boken vänder sig till barn som börjat handbollsskolan och ska ge tillfälle för barnen att prata om handboll på ett naturligt sätt med sina föräldra...
     
    Liten nyhetsbild i lista Seriespelet går i mars månad in i ett avgörande skede. Det är viktigt att föreningar med samarbetsavtal håller koll på hur spelare får flytta mellan lagen när det är tre matcher kvar för förening B.
     
    Liten nyhetsbild i lista Kammarrätten har ändrat förvaltningsrättens dom och gett Svenska Handbollslandslaget AB rätt gentemot Skatteverket i en fråga gällande arrangörsskapet av VM i handboll för herrar 2011. Därmed är en mycket långlivad skattetvist löst.
     

    Sverige deltar i Skol-VM

    (2018-02-22 09:20)
    Liten nyhetsbild i lista Sverige representeras i år med ett lag, på flicksidan, i Skol-VM: Kitas Gymnasium. Skol-VM, som startar idag, avgörs 22-28 februari.
     
    Liten nyhetsbild i lista Nu är anmälan öppen till sommarens TS3 kurs på Bosön den 15-18 juni. Kursen är uppdelad i två utbildningstillfällen om fyra dagar och del två planeras att genomföras i juni 2019.
     
    Liten nyhetsbild i lista Vid midnatt natten till fredagen stängde övergångsfönstret för denna gång. Under perioden 16 februari till 30 april kan inga nationella övergångar göras.
     
     
    Svenska Handbollförbundet
    Idrottens Hus
    110 16 Stockholm
    Telefon: 086996000