Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    8167 False
     Huvudsponsor
     5982 False
      Huvudsponsor

      Domarnytt

      Liten nyhetsbild i lista Det svenska domarparet Mattias Wetterwik och Mirza Kurtagic har blivit nominerade att delta i domaruttagningarna till herrarnas VM 2019.
       
      Liten nyhetsbild i lista På senare tid har vi haft ett par uppmärksammade situationer som båda berör de särskilda bestämmelserna rörande de sista 30 sekunderna av matchen.
       
      Liten nyhetsbild i lista Sverige har fått ett nytt IHF domarpar! Stort grattis till Safia och Maria Bennani som genomgått och klarat IHFs domarkurs.
       
      Liten nyhetsbild i lista Det nationella seriespelet är sedan en tid över vilket ger lite tid för vila och återhämtning även för våra domare och delegater. Våra internationella domare får dock ingen längre vila då hela sju (!) av våra domarpar har stora uppgifter framför sig på den internationella scenen under sommaren:
       
      Liten nyhetsbild i lista De nordiska domarcheferna var under helgen 3-5/3 samlade för sitt årliga möte. Denna gång var Sverige värd för mötet som hölls i Kristianstad. Sverige representerades av Henrik Mäkinen och Mikel Claesson.
       

      Årets domarpar

      (2015-08-16 10:17)
      Liten nyhetsbild i lista Årets domare inom svensk handboll 2014-2015
       

      Kurshelg i Jönköping

      (2015-08-15 14:17)
      Liten nyhetsbild i lista Augusti har många säkra kort - sol och högsommarvärme och Domarkurs. Här följer ett sammandrag.
       
      Liten nyhetsbild i lista Emil Blanck/Andreas Isén och Michael Johansson/Jasmin Kliko – det är paren som dömer damernas respektive herrarnas SM-finaler i Scandinavium nästa lördag.
       
      Liten nyhetsbild i lista Det svenska domarparet Michael Johansson och Jasmin Kliko får fortsatt stort förtroende internationellt. I dag blev det offentligt att duon kommer att döma i Champions Leagues Final Four på herrsidan i slutet av månaden.
       
      Liten nyhetsbild i lista När Maths Nilsson i dag blåser igång semifinalen mellan Alingsås HK och Eskilstuna Guif blir han störst genom tiderna. Ingen svensk domare har samlat ihop fler förtjänstpoäng än göteborgaren.
       
      1 2 3 > »

      Nyheter

      Alla USM-matcher streamas i helgen

      2019-01-18

      För första gången livesänder samtliga - 16 st! -…

      Rösta: Tobias Karlsson nominerad på QX gaygala

      2019-01-18

      Tobias Karlsson, en av svensk handbolls mest…

      Idrottsgalan och Scandic prisar Bennanis

      2019-01-17

      - Överväldigade, glada och otroligt stolta är vi…

      RF har reviderat det intressepolitiska programmet

      2019-01-17

      Riksidrottsförbundet har presenterat ett…

      Tätt med matcher för Mirza & Mattias

      2019-01-17

      Det svenska domarparet har tilldelats ännu en…