Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Domarnytt

     Liten nyhetsbild i lista På senare tid har vi haft ett par uppmärksammade situationer som båda berör de särskilda bestämmelserna rörande de sista 30 sekunderna av matchen.
      
     Liten nyhetsbild i lista Sverige har fått ett nytt IHF domarpar! Stort grattis till Safia och Maria Bennani som genomgått och klarat IHFs domarkurs.
      
     Liten nyhetsbild i lista Det nationella seriespelet är sedan en tid över vilket ger lite tid för vila och återhämtning även för våra domare och delegater. Våra internationella domare får dock ingen längre vila då hela sju (!) av våra domarpar har stora uppgifter framför sig på den internationella scenen under sommaren:
      
     Liten nyhetsbild i lista De nordiska domarcheferna var under helgen 3-5/3 samlade för sitt årliga möte. Denna gång var Sverige värd för mötet som hölls i Kristianstad. Sverige representerades av Henrik Mäkinen och Mikel Claesson.
      

     Årets domarpar

     (2015-08-16 10:17)
     Liten nyhetsbild i lista Årets domare inom svensk handboll 2014-2015
      

     Kurshelg i Jönköping

     (2015-08-15 14:17)
     Liten nyhetsbild i lista Augusti har många säkra kort - sol och högsommarvärme och Domarkurs. Här följer ett sammandrag.
      
     Liten nyhetsbild i lista Emil Blanck/Andreas Isén och Michael Johansson/Jasmin Kliko – det är paren som dömer damernas respektive herrarnas SM-finaler i Scandinavium nästa lördag.
      
     Liten nyhetsbild i lista Det svenska domarparet Michael Johansson och Jasmin Kliko får fortsatt stort förtroende internationellt. I dag blev det offentligt att duon kommer att döma i Champions Leagues Final Four på herrsidan i slutet av månaden.
      
     Liten nyhetsbild i lista När Maths Nilsson i dag blåser igång semifinalen mellan Alingsås HK och Eskilstuna Guif blir han störst genom tiderna. Ingen svensk domare har samlat ihop fler förtjänstpoäng än göteborgaren.
      
     Liten nyhetsbild i lista Det kryllar normalt sett av svenskar på planen när Flensburg-Handewitt och Kiel möts – i morgon blir de dessutom extra många. Den superheta åttondelsfinalen i Champions League döms nämligen av Michael Johansson och Jasmin Kliko. "Det är klart att det är en av de största matcherna vi fått hittills", säger Michael Johansson.
      
     1 2 > »

     Nyheter

     Trygga idrottsmiljöer för barn- och ungdomsidrott

     2018-04-19

     Svenska Handbollförbundet har bildat…

     Kristianstad valde derby i semin

     2018-04-16

     IFK Kristianstad valde Lugi HF när…

     Så spelas kvalet till EM 2020

     2018-04-13

     10–26 januari 2020 spelas herrarnas EM i…

     DREAM. WIN. REMEMBER.

     2018-04-11

     I morgon lottas kvalspelet till herrarnas EM i…

     Kval till EM 2020

     2018-04-11

     Sverige arrangerar, tillsammans med Norge och…