Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   5982 False
    Huvudsponsor

    Goda exempel

    Liten nyhetsbild i lista Förra året delades 419 000 kronor till integrationssatsningar inom halländsk idrott. 28 föreningar runt om i länet startade upp projekt. Handbollsklubben Orion i Falkenberg är en av föreningarna som har fått bollen i rullning.
     

    En film om #barnensidrott

    (2017-04-21 09:24)
    Liten nyhetsbild i lista Varje dag slutar barn att utöva idrott på grund av pressen från andra vuxnas beteende runt deras träning och tävling. Glädjen och motivationen försvinner. Distriktsförbunden i Stockholm inom handboll, innebandy, basket och fotboll vill genom denna fi...
     
    Liten nyhetsbild i lista I Hjulsta fann elitserieklubben Ricoh en förort där handboll inte existerade. Nu är samarbetet mellan Ricoh, Spånga HK och Hjulsta grundskola inne på sin andra termin där syftet är att skapa ett intresse för handboll.
     
    Liten nyhetsbild i lista Mellansvenska handbollförbundet (MSHF) har infört matchvärdar för samtliga MSHFs administrerade seriematcher för A-D ungdom. Med syfte för att skapa en trygg, utvecklande och trivsam miljö för både spelarna och domarna.
     
    Liten nyhetsbild i lista AIKs F-03 arrangerade en turnering, Spökbollen, i november 2016. Klicka på länken för att se en sammanfattning från de två dagarna.
     

    Barn fick testa handboll

    (2016-10-25 13:48)
    Liten nyhetsbild i lista Under tre hektiska dagar var det full rulle i Bombardier Arena, Västerås, då över 900 barn kom för att ha kul och lära sig spela handboll. Bakom arrangemanget stod Widénska Gymnasiet, VästeråsIrsta HF, SISU Västmanland och Västerås Skol IF.
     

    Nu startar Lilla EM

    (2016-10-20 08:11)
    Liten nyhetsbild i lista I samband med EM avgörs också Lilla EM - ett mästerskap för samtliga grundskolor i Kristianstads kommun. – Intresset är enormt, säger Annika Löfgren, rektor Fjälkinge F-3 och Kiaby skola.
     
    Liten nyhetsbild i lista IFK Bankeryd bara växer. Med hjälp av duktiga ledare och engagerade föräldrar har vi vuxit till att bli en av de absolut största föreningarna i vårt distrikt, säger ordförande Patrik Pettersson.
     
    Liten nyhetsbild i lista HK Aranäs vill ligga i framkant när det gäller att påverka klimatet i hallarna. Färre och färre vill döma handboll, mycket är på grund av föräldrar som står på sidan av plan och har synpunkter. Vi vill göra allt för att förebygga detta.
     
    Liten nyhetsbild i lista Samlarkort och idol-fotografering ska bygga sammanhållningen för handbollen i Kungsängen. KSK satsar på nya framgångar men dissar elitsatsning på juniornivå.
     
    1 2 3 4 > »

    Nyheter

    Övergångsfönstret stängt - hektisk sista dag

    2018-02-16

    Vid midnatt natten till fredagen stängde…

    Sorgebesked

    2018-02-15

    Det är med djup sorg vi idag tagit emot beskedet…

    SverigeCupen i Nyköping även 2018

    2018-02-14

    – Vi är väldigt stolta över att för femte året i…

    Rikslägeruttagningarna klara

    2018-02-12

    Uttagningarna till vårens Riksläger i Halmstad…

    Isabelle Gulldén kan utses till världens bästa

    2018-02-08

    Isabelle Gulldén är nominerad till IHF:s…

     
    Svenska Handbollförbundet
    Idrottens Hus
    110 16 Stockholm
    Telefon: 086996000