Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Marcus Winberg (Hallsberg) och hans kollega Rickard Canbro (Göteborg) dömde finalen förra säsongen mellan Sävehof och Skuru.
 
Liten nyhetsbild i lista Helgen som passerade spelade 48 lag i åldersklasserna B-ungdom, A-ungdom och Juniorer för både flickor och pojkar USM nere i Malmö. Lagen gör upp om att bli Sveriges bästa lag! Men som vanligt behövs det även bra domare till sådana här matcher!
 
Liten nyhetsbild i lista 6 maj hade två av MSHF´s Elitfunktionärer Peter Holm och Lars Nilsson den stora äran att sitta och sköta spakarna i Sveriges EM-kvalmatch för herrar mot Ryssland i Linköping.
 
Liten nyhetsbild i lista Sekretariatet har en nyckelroll under en match. När damernas EM-fest drar i gång i Stockholm på söndag kastas fyra Eskilstunabor in i hetluften. Johan Petterson på Eskilstuna kuriren har gjort ett reportage med våra representanter i EM.
 
Liten nyhetsbild i lista Under helgen 11-13/11 har Sverigecupen spelats i Nyköping. Ett tillfälle för framtidens handbollsspelare att visa upp sig för förbundskaptener och eventuella handbollsgymnasium med flera.
 
Liten nyhetsbild i lista Här finner ni en intervju med Armin Martinovic som förra året spelade SVC och i år återvände men nu som domare.
 

Punktmarkering!

(2014-10-09 16:11)
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet publicerar nu exempel på punktmarkering. Svenska Handbollförbundet har fått tillåtelse att använda det Danska Handbollförbundets (DHF) filmmaterial som är tänkt att bistå domare, spelare och tränare med exempel på vad som är punktmarkering och vad som inte är punktmarkering. Vi har lagt till en egen "box" nederst denna sida för att länka till denna informationen.
 
Liten nyhetsbild i lista Delar av domare och funktionärskommittén är för närvarande i en process där de håller på att se över denna del av handbollsverksamheten för att utveckla detta i distriktet!
 
Liten nyhetsbild i lista Till distriktsdomarutbildning. Kursen genomförs i Eskilstuna/MunktellArenan lördagen 11 oktober 10.00-17.00. Anmälan via MsHF´s hemsida.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi håller för närvarande på att göra domare och funktionär sidan mer attraktiv och mer användarvänlig. Håll Utkik!
 

Nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 010-476 42 90, 010-476 42 91