Hoppa till sidans innehåll

Nya ledare till våra distriktsstaber!

2018-01-30 17:24

Den senaste tiden har vi gjort klart med en rad tränare och ledare inför kommande uppgifter med våra distriktslag framöver. Både vad det gäller kullen -03or men också på den yngre kullen -04or.

Helgen som gick genomfördes det 5e lägret för 03orna. För 04orna startades distriktsverksamheten upp med det första lägret i Katrineholm. Inte mindre än 258 st spelare var anmälda.

Följande ledare har tillkommit till vår verksamhet;

P03 Sörmland;

Micke Johansson, ansvarig U- och J-lagstränare i Eskilstuna Guif kommer att vara headcoach. Ansvarig Team Manager kommer Christian Riedl, Eskilstuna, att vara. I den assisterande funktionen kommer Robert Österhall, Eskilstuna och Micke Åkerblom, Nyköping att verka.

F03 Sörmland;

Daniel Johansson, Linköping, kommer att ansvara för laget som Headcoach. Daniel har varit med på många lag hos MSHF. Då med Östgötalagen. Thomas Johnson från Gökstens BK kommer att vara Team Manager för laget. Ytterligare ledare kommer att tillsättas till det här laget.

F04 Örebro;

Bröderna Wallin, Erik och Oskar, från Lindesberg kommer att fungera som headcoacher för dettta lag framöver. Även här skall ytterligare ledarfunktioner tillsättas.

P04 Örebro;

Anton Usvalahti, A-tränare för ÖSK Herrar, kommer att vara headcoach för detta lag. Till sin hjälp i Team Manager rollen kommer Per Markoff, även han från ÖSK Ungdom, att fungera. Ytterligare ledare skall komplettera denna stab.

P03 Östergötland - ändring!

I det här laget har Peter Mildh tillkommit sen i höstas. Peter kommer att vara Team Manager. Micke Malmberg, Anders Enlund och Jesper Hallberg finns sen tidigare med i detta ledargäng.

F03 Örebro

Ledarstaben har kompletterats med Alexander Scwarzwald i coachande funktion sen i höstas.

Vi hälsar ALLA ledare välkomna till MSHF och vår spelarutbildning!

Uppdaterad: 2018-07-13 09:36
Skribent: Ulf Nyström

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291