Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SHF

- Vårt motto är Harambee som betyder ungefär Alla Tillsammans på Swahili och det är tillsammans som vi nu förbereder oss för säsongens höjdpunkt, säger H43 Lund HF P14 1 och 2, inför finalerna i IFU Arena 3-5 maj.
 
- Jag hoppas att publiken i Uppsala skall tycka att vi är ett roligt lag att titta på, att vi spelar en bra handboll och att vi försöker använda alla delar i spelet, säger HK Aranäs P16 inför USM-finalerna i IFU Arena 3-5 maj.
 
- Vårt mål är såklart att vinna, vi åker inte hit bara för att delta, säger IK Sävehof 1 F16 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
- Vi är nervösa, glada, exalterade och det viktigaste av allt - riktigt taggade, säger spelarna i Kärra HF F14 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
- Förväntningarna på USM är stora, men det blir som det blir med tanke på att våra spelare är ett-två år yngre än i andra lagen, säger H43 Lund HF 2 F16 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
Svenska Handbollförbundets temakonferens och förbundsmöte arrangeras den 24-25 augusti 2019 i Uppsala. Eventuella motioner ska vara SHF tillhanda senast den 30 april.
 
- Vi kommer in i finalspelet som underdogs och det skall vi försöka dra nytta av, vi kommer inte att känna någon press utan skall bara njuta av ögonblicket, säger OV Helsingborg HK P18 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
- Vi ser fram mot USM och hoppas att det kommer att bli en härlig upplevelse. Att samla alla klasser på ett ställe är roligt och det kommer bli otroligt stort för våra killar som är i den yngsta åldersklassen.
 
- Vi kommer att gå för att nå hela vägen. Vi är inte är nöjda med att bara vara där, hur långt det kommer räcka, det återstår att se, säger Torslanda HK F18 inför USM-finalerna 3-5 maj i IFU Arena.
 
- Om det är en spelare som ska ha ett stort utropstecken inför helgen så är det vår 8onde spelare då jag lovar att det kommer bli ett j-kla ös på våra matcher, säger HF SIF P18.
 
- Vi tror det blir en härlig stämning på plan, många glada tillrop av alla supporters som är på plats och en skön stämning överlag, säger IK Sävehof 1 F14.
 
- Vi tror på oss själva och vi tar en match i taget och går in med en stor ödmjukhet inför varje uppgift, säger Joakim Bäckström, Eslövs IK F16.
 
Under fyra dagar har pojkar och flickor 03 och 02 deltagit på Riksläger 1 respektive 3 i Halmstad.
 
- Vi kommer till Uppsala utan några som helst krav på oss själva. Vi är lite det lag som ingen har tippat som ett av de åtta i finalspelet, säger Henrik Andersson, IFK Skövde P16.
 
Den 17-18 maj i Helsingborg Arena och Idrottens Hus ska årets upplaga av Trim-SM spelas och avgöras. Anmälan om deltagande vill vi ha senast den 29 april.
 

Nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291