Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    8167 False
     Huvudsponsor
     5982 False
      Huvudsponsor

      Matchreferat

      Liten nyhetsbild i lista Mycket stod på spel inför Elitseriedamernas sista omgång. En vinst mot Lugi skulle innebära slutspel oavsett vad de andra matcherna slutade. Vid förlust var även Kristianstad och Hellton tvungna att förlora mot sina respektive motståndare. I sista omgången skulle allt avgöras om det skall vänta kval eller slutspel senare i vår.
       
      Liten nyhetsbild i lista Det var en speciell stämning i hallen innan dagens match mot Hellton. Att mycket stod på spel förstod nog alla. Detta var en match som man brukar kalla en fyra-poängsmatch. Senaste mötet lagen emellan slutade med stor vinst för Hellton, de lyckades i den matchen med det mesta. Däremot börjar vi veta att Heid är starka på hemmaplan då man kommer från segrar mot Höör och Sävehof, dock förlorade man senaste matchen, Önnered på bortaplan.
       
      Liten nyhetsbild i lista Senaste damelitmatchen i Heidhallen var mot H65 Höör. Då var det många som var förvånade och kanske lite chockade. Samma känsla hade nog publiken som kom till Heidhallen denna match, att detta skulle bli en enkel bortaseger, men annat ville BK Heid.
       
      Liten nyhetsbild i lista Det var många i Heidhallen idag som inte vågade hoppas på mycket inför dagens match mot Höörs HK H 65. H65 kom senast från seger med stora siffror mot Önnereds HK. Heid kom till denna match med en tung uddamålsförlust mot Team Eslövs IK.
       

      Önnered vinnare i derby

      (2016-01-09 00:05)
      Liten nyhetsbild i lista Under torsdagskvällen bjöds det på en svängig match i Heidhallen, mer kamp än skönspel var signifikativt och det var mycket tekniska fel från båda lagen.
       
      Liten nyhetsbild i lista Match i bottenstriden som slutade med vinst för BK Heid.
       
      Liten nyhetsbild i lista En match där de bägge lagen ägde varsin halvlek fullständigt! Första halvlek ser ungefär ut på samma sätt rakt igenom. Ett ganska taffligt anfallsspel från hemmalagets sida med gott om missade avslut och många tekniska fel. Västerås var inte sena att utnyttja detta genom att med tyngd och kraft sätta full fart i omställningarna.
       
      Liten nyhetsbild i lista BK Heid har inlett säsongen trögt med enbart 2 poäng efter 7 omgångar. Team Eslöv däremot kom till denna match med en god trend, vinst senast mot Spårvägen och dessförinnan oavgjort mot Skuru IK på bortaplan.
       
      Liten nyhetsbild i lista under älgjakten. Nära vinner man heller inga 2 poäng på.
       
      Liten nyhetsbild i lista Två lag skulle mötas i Heidhallen under lördagen, två lag som troligen hade många funderingar från föregående match då bägge lagen förlorat stort i sina öppningsmatcher. Två lag som ville visa annat än föregående match.
       
      1 2 3 4 5 > »

      Nyheter

      Seger i första kvalmatchen för H65 Höör

      2018-09-08

      H65 Höör besegrade Lokomotiv Zagreb med 22-18…

      Guldpipan till Hvenfelt och Kardell

      2018-09-07

      H65 Höörs lagkapten Sofia Hvenfelt och Skuru…

      H65 Höör favoriter till både ligaseger och SM-guld

      2018-09-06

      Årets upptaktsträff för SHE hölls i dag i Malmö…

      Försäsongens mästare – avsnitt 3

      2018-09-05

      Jessica Ehrnbring och Jannike Wiberg vann de…

      Historisk satsning av C More och Sportkanalen på damhandboll

      2018-08-31

      C More och Sportkanalen storsatsar och visar…