Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   5982 False
    Huvudsponsor

    Alla nyheter

    Liten nyhetsbild i lista Slutspelsplatsen är redan säkrad. Kristianstad HK har alltjämt mycket att spela för i slutspurten av SHE. – Vi vill sluta trea eller fyra, nöjer oss inte med mindre, säger Maja Hansson.
     
    Liten nyhetsbild i lista Skövde HF är på ovan mark, jagar åttonde plats i stället för att finslipa formen som slutspelsklart lag. Samtidigt går playmakern Fatos Kücükyildiz en kamp mot klockan för att bli frisk till derbyt mot Skara HF. – Det känns rätt taggat men jag har in...
     
    Liten nyhetsbild i lista Ibland upp och ibland ner är den normala formkollen för lag som nyss nått till högsta serien. Önnereds HK bryter mönstret och är snart en rekordstark nykomling. – Det har gått över förväntan, säger Linnea Jönsson.
     
    Liten nyhetsbild i lista I uppväxtorten Kalmar höll hon sig ifrån handbollen. Det blev desto mer tid mellan stolparna i Torslanda och ungdomslandslaget. Och inte minst i IK Sävehof där Bella Mouratidou avancerat till tränarens förstaval som målvakt.
     
    Liten nyhetsbild i lista Det är 31 grader kallt i Boden i dag – men det är inget hinder för att ligans hetaste spelare för tillfället finns där. Emmy Nordmark har fått utmärkelsen Månadens spelare i SHE efter att januari månads insatser summerats.
     
    Liten nyhetsbild i lista Blott 19 år gammal har hon redan hunnit att vara med om drygt 50 elitmatcher. Rebecca Nilssons målvaktsspel väcker beundran och respekt. – Jag har förbättrat jämnheten och blivit mer allround, säger hon.
     
    Liten nyhetsbild i lista Boden Handboll behöver poäng i jakten kring slutspelsstrecket. Ett plus är att storskytten Mariana Lopes gör comeback mot Lugi HF. – Jag kommer tillbaka hungrig, vill göra mitt och så många mål så möjligt, säger hon.
     
    Liten nyhetsbild i lista När VästeråsIrsta tar emot Skara HF är det lite av upp till bevis för hemmalaget. Lindansen kring slutspelsstrecket fortsätter med bara en poäng de senaste fem matcherna. – Vårt största fokus är att hitta vårt flow som vi hade innan uppehållet, säge...
     
    Liten nyhetsbild i lista Bra bollmottagning, split vision och fart under fötterna är vitala delar i ett lyckat kontringsspel. I H65 Höör bidrar Jannike Wiberg med utkast av yppersta klass. – Snabba omställningar är det vi tycker mest om, säger hon.
     
    Liten nyhetsbild i lista Efter storstadsflytten har hon återvänt till högsta serien. Precis som i allsvenskan är Towe Andersson högt upp i skytteligan hos Heid.
     
     
    Svenska Handbollförbundet
    Idrottens Hus
    110 16 Stockholm
    Telefon: 086996000