Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    8167 False
     Huvudsponsor
     5982 False
      Huvudsponsor

      Matchreferat

      Liten nyhetsbild i lista LUGI Dam kunde lägga ännu en seger till handlingen i SHE. Men till någon serieledning räckte det inte. Lundatöserna vann pliktskyldigast med 31-23 (15-11) mot de långväga gästerna från Boden inför 405 åskådare i Lunds gamla Idrottshall.
       
      Liten nyhetsbild i lista Kvällens match i anrika Idrottshallen i Lund mellan LUGI Dam och Skövde blev ytterligare ett bevis på att de vinröda tjejerna är i toppen av tabellen för att stanna. De visade ingen pardon och kunde vinna komfortabelt med hela 26-15. Ett nytt styrkebesked av LUGI!
       
      Liten nyhetsbild i lista LUGI Dam fortsätter att visa att man hör hemma i toppen av SHE. Inte ens förra säsongens SM-finalister, Skuru IK, kunde få helt stopp på de vinrödas framfart. Nu räckte det inte ända fram till två poäng idag, men delad pott får ändå ses som ett rättvist resultat. 19-19 visade tavlan i Arenan vid full tid. Därmed ligger LUGI kvar på andraplats i tabellen.
       
      Liten nyhetsbild i lista BK Heid från Göteborg hade inget att sätta emot LUGI Dam i dagens enda match i SHE. De vinröda var snäppet bättre än sina motståndare på alla punkter och kunde vinna tämligen komfortabelt med 32-19 i Sparbanken Skåne Arena. LUGI befäste därmed andraplatsen i serien efter att den sjätte omgången nu är färdigspelad.
       
      Liten nyhetsbild i lista LUGI Dam stoltserar fortfarande med en nolla i förlustkolumnen. Detta efter att man i dagens skånederby mot H65 till slut kunde vinna med siffrorna 18-16. Fyra vinster på de fyra inledande matcherna i årets SHE, och nu väntar en tidig ”seriefinal” mot Sävehof på onsdag för de vinröda.
       
      Liten nyhetsbild i lista I säsongens första skånederby visade återigen LUGI Dam att man blir att räkna med. Efter en jämn första halvlek visade LUGI tyngd och kraft och kunde segla ifrån till en tämligen komfortabel seger med 27-21 inför 375 åskådare i Arenan i Lund.
       
      Liten nyhetsbild i lista Hemmapremiären för LUGI Dam i SHE blev en lyckad historia. Säsongens andra seger kom mot gästande VästeråsIrsta. Segersiffrorna skrevs till hela 29-18 inför 378 åskådare i Arenan i Lund. LUGI hade full koll på kvällens tillställning och vann utan att egentligen vara hotade någon gång under matchen. Två övertygande segrar på de två inledande matcherna i SHE, alltså.
       
      Liten nyhetsbild i lista LUGI Dam lyckades inte ta semifinalserien till en femte och avgörande match. Gästande Sävehof vann kvällens drabbning med 23-25 och är klara för SM-final efter 3-1 i matcher mot de vinröda. LUGI´s säsong är därmed över.
       
      Liten nyhetsbild i lista LUGI Dam ställdes inför svårast möjliga uppgift i semifinalen. Motståndarna från Partille, IK Sävehof, har ett imponerande facit mot svenskt motstånd de senaste åren. Men i den första semifinalen var det LUGI som för andra gången denna säsong betvingade giganterna från Göteborg. Hemmalaget vann med 24-18 och tog därmed ledningen med 1-0 i matcher i semifinalserien.
       

      LUGI Dam till semifinal!

      (2016-04-16 20:08)
      Liten nyhetsbild i lista Två bortavinster följdes av två klara hemmavinster i den helskånska kvartsfinalserien mellan LUGI HF och Höörs HK H65. Upplagt för en oviss kamp i den femte och direkt avgörande matchen i Lund. Och det blev till slut hemmalaget LUGI som gick segrande ur striden och tog sig därmed vidare till semifinal med siffrorna 26-20 efter ledning även i paus, 12-8. LUGI i semifinal, alltså! Och där väntar de regerande mästarna, Sävehof.
       
      1 2 3 4 5 6 7 8 > »

      Nyheter

      Seger i första kvalmatchen för H65 Höör

      2018-09-08

      H65 Höör besegrade Lokomotiv Zagreb med 22-18…

      Guldpipan till Hvenfelt och Kardell

      2018-09-07

      H65 Höörs lagkapten Sofia Hvenfelt och Skuru…

      H65 Höör favoriter till både ligaseger och SM-guld

      2018-09-06

      Årets upptaktsträff för SHE hölls i dag i Malmö…

      Försäsongens mästare – avsnitt 3

      2018-09-05

      Jessica Ehrnbring och Jannike Wiberg vann de…

      Historisk satsning av C More och Sportkanalen på damhandboll

      2018-08-31

      C More och Sportkanalen storsatsar och visar…