Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Nyheter

     Liten nyhetsbild i lista Knivens egg är fast placerad på Skurus strupe. Man måste helt enkelt slå Sävehof ikväll för att säsongen ska leva vidare. Hanna Åhlén ser det inte alls som en omöjlighet.
      
     Liten nyhetsbild i lista H65 Höör-veteranen Anna Olsson ser inte slutet på karriären än. Mot Lugi senast blev det nio nya baljor för Olsson som fortfarande älskar sin sport.
      
     Liten nyhetsbild i lista Wilma Andersson kom från Skara till Sävehof som en lovande målvakt med framtiden för sig. Men hon har redan hunnit göra djupa avtryck i Partille-lagets digra målvaktshistorik.
      
     Liten nyhetsbild i lista Tränaren Dragan Brljevic jämförde sitt Lugi med cirkushästar efter förlusten mot H65 Höör i första semifinalen. I kvällens retur i Lund ska Hannah Flodman och hennes lagkamrater slå tillbaka.
      
     Liten nyhetsbild i lista Det är omvända repriser som gäller i SHE-semifinalerna. Samma lag möts som förra säsongen, men med hemmafördelen omfördelad. Något som Mathilda Lundström tror talar till Skurs fördel i jakten på revansch mot Sävehof.
      
     Liten nyhetsbild i lista Emma Rask har Höör i blodet. Född och uppvuxen i den skånska staden vet hon vad fjolårets SM-guld, och en upprepning den här våren, betyder.
      

     Tränarna om semifinalerna

     (2018-04-06 10:54)
     Liten nyhetsbild i lista Efter torsdagens två sista kvartsfinaler står det klart att svenska mästarna H65 Höör möter Lugi, och Skuru tar sig an Sävehof i de två semifinalerna.
      
     Liten nyhetsbild i lista 34 insläppta mål på två matcher. Det råder ingen tvekan om att försvarsspelet varit Lugis nyckel till framgång mot Kristianstad hittills. Och längst bak står en målvakt som hittat allt mer rätt.
      
     Liten nyhetsbild i lista Giganterna har börjat hitta formen på allvar. Efter en stark bortaseger mot Boden är Johanna Forsbergs Sävehof bara 60 minuter från semifinal.
      
     Liten nyhetsbild i lista Jennie Linnéll må vara äldst i truppen hos Skuru, men det betyder inte att hon är med på banan på grund av lång och trogen handbollstjänst. Snarare känner hon sig mer trygg i sin handboll än någonsin tidigare.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Box 11016
     100 61 Stockholm
     Telefon: 086996000