Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    19813 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Nyheter

     Liten nyhetsbild i lista Under tisdagen lottades de två första kvalomgångarna till EHF-cupen samt andra och tredje rundan i Challenge Cup. De svenska lagenen ställt mot motståndare från Azerbajdzjan, Belgien och Finland.
      
     Liten nyhetsbild i lista Skuru IK kan idag stolt meddela att man träffat ett avtal med den mycket rutinerade tränaren Mats Kardell vilket gör honom till ansvarig tränare för vårt elitserielag i minst två säsonger.
      
     Liten nyhetsbild i lista I dag lottades kvalet till Champions League och första hindret för svenska mästaren H65 Höör är den österrikiska diton, Hypo Niederösterreich.
      

     SHE 2017/2018 Uppdaterad

     (2017-06-13 10:30)
     Liten nyhetsbild i lista Nu är lottningen klar av SHE för kommande säsong.
      
     Liten nyhetsbild i lista 28-åriga isländskan Sunna Jonsdottir blir sista spelare in i Skara HF:s A-trupp. Därmed är truppen klar och sista pusselbiten lagd.
      
     Liten nyhetsbild i lista Ytterligare en spelare klar för Boden Handboll IF.
      
     Liten nyhetsbild i lista Helen van Beurden heter Skara HF:s nya målvakt, en 26-åring med stor erfarenhet av handboll på toppnivå. Hon kommer från Holland men har de tre senaste säsongerna spelat handboll i Tyskland varav två säsonger i Bundesliga.
      
     Liten nyhetsbild i lista Svensk Elithandboll vill med anledning av skriven artikel i Aftonbladet den 29 maj göra ett förtydligande gällande de beslut som tagits och den diskussion som varit i SEH dam och herr.
      
     Liten nyhetsbild i lista H65 Höör ställde upp med ett strålande försvar, en heltänd målvakt och knäckte efterhand också koden framåt. IK Sävehof halkade efter och kammade noll i en desperat jakt. Segersiffrorna 27-25 innebar tronskifte och ett historiskt första guld till up...
      
     Liten nyhetsbild i lista Emma Fernis var lika vass på straffar som förra finalen och fick till slut lite hål på H65:s megamålvakt. Trots 13 egna mål fick hon jobba i uppförsbacke, efter två kvällar med guldtjut slutade eftermiddagen i Malmö Arena med tårdränkt nederlag för I...
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000