Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    19813 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Nyheter

     Så spelas kvartsfinalerna

     (2017-03-29 21:06)
     Liten nyhetsbild i lista Grundserien är färdigspelad – nu väntar kvartsfinaler och kval för elva av de tolv lagen medan IF Hellton Karlstad har åkt ur SHE.
      
     Liten nyhetsbild i lista Från Kungälvs HK kommer en nygammal bekantskap i tidigare guldtränaren Rustan Lundbäcks dotter, Amelia Lundbäck. Amelia spelade för Heid i Elitserien 2015 innan hon förra säsongen gick till Kungälvs HK i Allsvenskan.
      
     Liten nyhetsbild i lista Den lovande niometersspelaren slutade i övre delen av allsvenskans skytteliga med sina 100 mål denna säsong och har varit en av de mest tongivande spelarna i Guif. Nu är det äntligen officiellt att Olivia Gemmel (född –98) ska spela för VästeråsIrsta...
      
     Liten nyhetsbild i lista Med LUGI HF:s nyss tappade poäng fick IK Sävehof en öppning och toppar premiärupplagen av SHE med åtminstone oavgjort resultat i sista omgången. Stor chans till sjunde raka seriesegern, det som följer med lockar mer för de inblandade. "Seriesegern ä...
      
     Liten nyhetsbild i lista Under onsdagen spelas den sista grundserieomgången i SHE och det är fortfarande ovisst om många placeringar i tabellen. Vilket lag vinner serien? Vilka åker ur? Hur ser det ut i de individuella ligorna inför sista omgången? Här får du svaren.
      
     Liten nyhetsbild i lista VI kan idag meddela att högersexan Elin Lindén är klar för att spela för oss nästkommande två säsonger!
      
     Liten nyhetsbild i lista Ett ogästvänligt nykomlingsår - nyss sju raka förluster utan att ordna upp situationen. Skara HF:s hemmafinal i serien är också sista chansen, varken eller mindre, att röra lagen ovanför nedflyttningsstrecket. "Vi har en rimlig chans, inte helt i egn...
      
     Liten nyhetsbild i lista H65 Höör fortsätter att imponera i Europaspelet. Skånelaget är framme i semifinal efter att ha slagit ut spanska Atletico Guardes.
      
     Liten nyhetsbild i lista Förra våren försökte Skuru IK i det längsta utmana IK Sävehof om seriesegern. Andra utmanar bättre i år, Nackalaget får hoppas på att slå in en kil inför slutspelet. "Det är viktigt att få med sig en bra känsla och spela ihop sig med bra matcher", sä...
      
     Liten nyhetsbild i lista Hetaste spelaren i SHE den här säsongen? Kanske Skurus Alexandra Bjärrenholt som leder MEP-ligan, är ett mål från att toppa skytteligan och nu har blivit utsedd till Månadens spelare för tredje gången.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000