Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    19813 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Nyheter

     Liten nyhetsbild i lista Caroline Fribergs familj har blivit en större skara med dottern Ronja. Efter 14 månaders matchledigt är hon mamma – och handbollsspelare igen. – Helt underbart att vara tillbaka. Men det har gått fort och känns inte som jag varit borta så länge, sä...
      
     Liten nyhetsbild i lista Hon har inte spelat en match på nästan två år, men i kväll är förra landslagsspelaren Edijana Dafe tillbaka på handbollsplanen igen. För motståndet står tidigare klubben Sävehof. – Det ska bli så himla kul att spela igen, jag har verkligen sett fra...
      

     Lugi utslaget ur EHF-cupen

     (2017-09-18 10:14)
     Liten nyhetsbild i lista Lugi HF är utslaget ur EHF-cupen. Laget föll med sammanlagt 51–53 mot azerbajdzjanska NUR Mingechavir i helgen.
      
     Liten nyhetsbild i lista Kvalspel krävdes det första året, kvartsfinal blev belöningen det andra. För att nå lite längre och bli lite bättre i SHE har Kristianstads HK bytt tränare. – En ny tränare med nya impulser är riktigt bra. Och det har blivit annorlunda, man såg dire...
      
     Liten nyhetsbild i lista I våras kunde de slå ur underläge – nu har motståndartränarna satt ett enormt favoritskap på H65 Höör. – Det är en sits man måste gilla om man vill vinna guld igen, och det vill jag, säger lagets nya lagkapten Sofia Hvenfelt.
      
     Liten nyhetsbild i lista Ingen av tränarna tror att egna laget vinner serien, däremot tror alla tolv att det blir slutspel. Det är ett par av slutsatserna efter säsongens upptaktsträff inför SHE-säsongen.
      
     Liten nyhetsbild i lista Svenska mästaren H65 Höör imponerade stort när Hypo Niederösterreich krossades med 32–19 i den första matchen i Champions League-kvalet. Nu väntar tyska Thüringer i morgon i en direkt avgörande match om en plats i finrummet.
      
     Liten nyhetsbild i lista Turneringens mest framgångsrika lag – det är första hindret för H65 Höör på vägen mot Champions League. 16.30 i dag ställs den svenska mästaren mot laget som vunnit CL åtta gånger och den österrikiska mästartiteln de 41 senaste åren.
      
     Liten nyhetsbild i lista Svensk Damhandboll och Skuru Idrottsklubb har sorg. En av klubbens största ledarprofiler genom alla tider, Nackabon John Jansson, har hastigt avlidit vid ett besök på Gotland.
      
     Liten nyhetsbild i lista Den tidigare Lugikaptenen Anna Lagerquist har tilldelats Elitdomarföreningens utmärkelse Guldpipan för säsongen 2016/17.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000