Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   5982 False
    Huvudsponsor

    Mats Kardell tar över Skuru

    2017-06-29 18:58

    Skuru IK kan idag stolt meddela att man träffat ett avtal med den mycket rutinerade tränaren Mats Kardell vilket gör honom till ansvarig tränare för vårt elitserielag i minst två säsonger.

    DENNA TEXT KOMMER FRÅN SKURU IK

    Mats är sannolikt regionens mest meriterade nu aktive tränare! Han är licenserad EHF Mastercoach och har bland annat tränat Viking Stavanger Herr, Tumba Herr (Elitserieavancemang) och Skånelas damer i Elitserien.

    – Det skall bli en ära att få representera Skuru IK som huvudansvarig tränare för elitlaget. Jag ser med glädje fram emot att få börja arbeta tillsammans med sportsliga kommittén, övriga ledare och givetvis med spelartruppen. En organisation och en prestationsgrupp som jag tycker ser mycket intressant och spännande ut på både kort och lång sikt. Vi skall med en väldigt bra träningskultur och med ett sällan skådat energipåslag tillsammans utveckla en tävlingsverksamhet som blir vinnande och som alla vill vara en del av, säger Mats Kardell.

    – Vi är oerhört glada att Mats blir Grön-Vit. Vi har flera gånger tidigare haft dialog och denna gång var tajmingen rätt för båda parter. Mats blir med sin rutin och sitt väldiga handbollskunnande viktig i det nya lagbygget då vi skall slussa in och vidareutveckla flera unga och lovande spelare, säger Magnus Rådahl, Ordförande Skuru IK Handboll.

    – På pappret får vi sannolikt den starkaste tränaruppställningen i hela SHE. Trion Kardell, Tagesson & Forsberg tror vi kommer komplettera varandra på ett fantastiskt bra sätt och har tillsammans alla dimensioner i ledarskap och noggrannhet som krävs i arbetet att lyfta damlaget till nya höjder, över tid, säger elitkommitténs Lars-Gunnar Lundh.

    Foto: Bildbyrån

     

    Uppdaterad: 2017-07-01 00:03
    Skribent: Skuru IK

    Fler nyheter

    "Tänker på Skövde som ett slutspelslag"

    2018-02-20

    Skövde HF är på ovan mark, jagar åttonde plats i…

    Jönsson och Önnered mot SHE-rekord

    2018-02-17

    Ibland upp och ibland ner är den normala…

    Mouratidou: "Taggad för att få revansch"

    2018-02-07

    I uppväxtorten Kalmar höll hon sig ifrån…

    Månadens spelare i januari: Emmy Nordmark

    2018-02-05

    Det är 31 grader kallt i Boden i dag – men det…

    Nilsson: "Gått snabbare än jag trodde"

    2018-02-04

    Blott 19 år gammal har hon redan hunnit att vara…

     
    Svenska Handbollförbundet
    Idrottens Hus
    110 16 Stockholm
    Telefon: 086996000