Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Matchreferat

     Liten nyhetsbild i lista Therese Wislander blev matchhjälte för sitt Skövde HF när hon med fyra sekunder kvar räddade friläge och såg till att båda poängen hamnade i Skaraborg. Team Eslöv kan vara stolta över sin andra halvlek där de visade på god moral och var nära att kämpa till sig en poäng. Matchen slutade 27-28 (12-15).
      
     Liten nyhetsbild i lista Team Eslöv hade Lugi på kroken men Skånederbyt innebar säsongens första hemmaförlust 19-22 (7-10). Anna och Maria Olsson som brukade glädja Eslövspubliken återfinns numera i Lugi och var starkt bidragande till att de vinröda tog med poängen hem till Lund.
      
     Liten nyhetsbild i lista Team Eslöv visar sig vara starka hemma i Eslövshallen. Den här gången var det BK Heid som fick se sig besegrade efter 25-21 (11-11) vid full tid. Men det var bitvis ett nytt spel som hemmatjejerna visade upp, starkt försvar men kontringarna uteblev.
      
     Liten nyhetsbild i lista Hemmapremiär i Eslövshallen och Team Eslöv var rejält sugna på säsongens första tvåpoängare. Publiken skulle få se ett hemmalag som visade prov på riktigt bra spel men också några djupa dalar, särskilt i den andra halvleken
      
     Liten nyhetsbild i lista Inför en begeistrad hemmapublik tog Team Eslöv en fin skalp genom att slå Lugi med 20-18 och därmed väntar en femte och avgörande kvartsfinal på lördag.
      
     Liten nyhetsbild i lista Efter en osannolik avslutning där Nathalie Wingemo gjorde ett mål från 40 meter i matchens sista sekund stod Team Eslöv som segrare i den andra semifinalen mot Lugi.
      
     Liten nyhetsbild i lista Therese Brorsson var den stora skillnaden mellan Skuru och Team Eslöv. Hon gjorde som så många gånger förr när hon spelat handboll i Eslöv, hon stängde buren stora delar av matchen. Poängen togs med hem till Nacka efter 19-29 (10-13).
      
     Liten nyhetsbild i lista Efter en tubulent vecka för Team Eslöv som resulterat i tränarbyte så stod äntligen handbollen åter i fokus för Team Eslöv när Sävehof från Göteborg kom på besök. Sävehof skulle dock visa sig åter vara alltför bra för teamet och regerande mästarna kunde ta en komfortabel seger med 32-22.
      
     Liten nyhetsbild i lista Ett revanschsuget Team Eslöv var numret större än BK Heid från Göteborg och kunde ta en stabil seger med 29-19 i söndagseftermiddagens elitseriematch.
      
     Liten nyhetsbild i lista I lördagens derbymatch mellan Team Eslöv och lokalrivalen Lugi fick en fullsatt Eslövshall se en högdramatisk handbollsmatch som slutade med att lagen delade på poängen.
      
     1 2 > »

     Nyheter

     Månadens spelare i november: Marie Wall

     2017-11-30

     Många mål och en hög träffprocent. Marie Wall…

     Härliga svenska framgångar i Europaspelet

     2017-11-19

     Tre matcher, tre segrar. SHE-lagen imponerade i…

     Edvardsson: "Försvaret har varit nyckeln"

     2017-11-15

     En topp fyra-plats att behålla över uppehållet…

     Emma Rask: "Vi har gjort jobbet i alla matcher"

     2017-11-14

     H65 Höör är en match från det perfekta…

     Södrén: "Vi är med i toppen och fajtas"

     2017-11-11

     SHE har blivit berikad med fler toppmöten än…