Senaste nytt - Svenska Handbollförbundet - IdrottOnline Forbund
Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  8167 False
   Huvudsponsor
   19813 False
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Alla nyheter

     Liten nyhetsbild i lista Bli en del av EM: I januari 2020 är det dags för det svenska herrlandslaget att spela EM på hemmaplan. Nu kan ditt lag vara med i Drömprojektet genom att sälja EM-biljetter och samtidigt tjäna extra pengar till er lagkassa.
      
     Liten nyhetsbild i lista Vi kan i dag meddela att den vänsterhänta H9/H6-spelaren Albana Arifi är tillbaka i LUGI.
      
     Liten nyhetsbild i lista 4-7 augusti genomfördes Riksläger 2 för spelare födda 2002.
      

     Hur når vi toppen?

     (2018-08-06 08:53)
     Liten nyhetsbild i lista Så var det dags igen, juni månad har passerat och för handbollen innebar det en helg med Tränarskolan 3. Över 60 (!) ledare har utbildats att föra svensk handboll framåt. Nytt grepp för detta år var att kolla på tendenser och krav som gäller för att ...
      
     Liten nyhetsbild i lista Längtan efter handbollsspel blev för stor och nu är 30-åriga mittsexan Sofia Berndtsson tillbaka. Hon kommer i höst representera Skara HF i den svenska damhandbollseliten.
      
     Liten nyhetsbild i lista Gå tillsammans och med den samlade idrottsrörelsen i årets EuroPride-parader i Stockholm den 4 augusti och i Göteborg den 18 augusti. I år är Stockholm och Göteborg värdstäder för Europride, vilket innebär fler deltagare och större engagemang än ”van...
      
     Liten nyhetsbild i lista Tyvärr blir det ingen sensationell VM-final för beachhandbollsherrarna. Brasilien tog revansch för gruppförlusten mot de blågula och vann i två raka set. Nu väntar bronsmatch på söndagen.
      
     Liten nyhetsbild i lista Den svenska framgångssagan i beachhandbolls-VM vill inte ta slut. Tidigt på lördagsmorgonen skrevs ett nytt kapitel när man slog Iran i kvartsfinalen med 2–0 i set. Nu väntar fyrfaldiga världsmästaren Brasilien i semifinal 16.30 i dag.
      
     Liten nyhetsbild i lista Skara HF har skrivit tvåårskontrakt med ytterligare en målvakt, 20-åriga Oliwia Kaminska från Polen. Det innebär att målvaktstrion i Skara HF är klar inför nästa säsong. Sedan tidigare är det klart med Natascha Antikj från Makedonien, och i truppen f...
      
     Liten nyhetsbild i lista Beachhandbollslandslaget är på plats i ryska Kazan där Sverige ska spela VM för första gången någonsin. August Elmberg bjuder på en rapport inför mästerskapet.
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Box 11016
     100 61 Stockholm
     Telefon: 086996000