Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Hemsidan har fått en pratstund med Morten Husby Ordförande i LöddeVikings HK.
 
Liten nyhetsbild i lista På fredag börjar det stora eventet Åhus beachhandboll. Skånes Handbollförbund kommer i år igen att närvara på plats i samarbete med Skåneidrotten. Syftet är att slå ett slag för en Sund barn & ungdomsidrott! Varmt välkomna att lyssna!
 

Glad sommar!

(2018-06-29 14:33)
Liten nyhetsbild i lista Vi på Skånsk handboll önskar er alla en glad och vilsam sommar! Vi ser fram emot en häftig säsong 18/19!
 

Handboll i Burlöv

(2018-06-27 14:14)
Liten nyhetsbild i lista Skånes Handbollförbund och har tillsammans med Burlövs kommun och HK Malmö under den gångna säsongen drivit ett projekt för att få igång handboll igen i Burlövs kommun. Grupper har startats och en hel del handbollsevent som ScandIberico, Regionträning för F02 och herrlandslagsträningar har förlagts till den nya fina Burlövshallen. Nu tas nästa steg i etablerandet av handbollsporten på orten. Nu bildas föreningen HK Burlöv. Ordförande är Robert Andersson en gedigen eldsjäl inom handbollen.
 

Årsmötet genomfört

(2018-06-15 08:53)
Liten nyhetsbild i lista På torsdagskvällen genomfördes Skånes handbollsförbunds 83:e årsmöte. Ordförandeklubben kommer fortsatt att svingas av Lars Berger! Bland ledamöterna fortsätter sju personer med sina uppdrag.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu ligger alla Distriktsdomarutbildningar öppna för anmälan på hemsidan!
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollsvänner. Här kommer den femte versionen av serierna. OBS att de fortfarande är preliminära och kommer att ändras. Ev frågor till peter@skanskhandboll.se
 
Liten nyhetsbild i lista Skånes handbollförbund har en ambition att bli mer proffsiga i vår kommunikation framöver och bli bättre på att få ut våra budskap! Efter sommaren hoppas vi kunna presentera lite intressanta nyheter inom detta tema. Redan nu kan vi berätta att vi kommer att få hjälp av Christoffer Borg Mattisson som kommer att bygga ut vårt bildarkiv från olika handbollsevent med Skåningar involverade. Varmt välkommen Christoffer!
 
Liten nyhetsbild i lista En underbar dag på Sjöbo Golfklubb när Skånes Handbollförbunds egna golftävling avgjordes fredagen den 1 juni. Vandringspriset som man tävlar om instiftades redan 1992 och då var det Rolf Månsson som fick den första inteckningen. Stefan Håkansson från Ystad stod som regerande mästare när tävlingen startade. När alla scorekort kontrollerades var det återigen Stefan som stod som vinnare.
 

Skånelagen 03

(2018-05-29 14:19)
Liten nyhetsbild i lista Info om Skånelagen för 03:or uppdateras kontinuerligt under fliken spelarutbildning!
 
 
Skånes Handbollförbund
Stattenavägen 25
222 28 Lund
Telefon: 040 600 59 92, 040 600 59 93