Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Skånes handbollsförbund är stolt lokal arrangör till DU17-landslagets storturnering ScandIberico denna helg! Tillsammans med Burlövs kommun hälsar vi spelare välkomna från Norge, Portugal, Spanien och Sverige!
 

Succé i Sverigecupen

(2017-11-13 13:23)
Liten nyhetsbild i lista Sverigecupen blev återigen en succé för skånska domare, ledare och spelare! Med härlig sportsanda blev det till två silver, ett brons och en fjärdeplats. Viktigast av allt var att det skapades fina minnen och goda lärdomar! Skåne visar återigen framfötterna! Förhoppningsvis leder detta till fortsatt utveckling! Utöver 64 spelare på plats finns det dessutom många duktiga spelare kvar hemma som också har en ljus framtid! Forza Skåne
 
Liten nyhetsbild i lista Skånsk handboll jobbar för att få igång handboll på orter där det inte finns handboll idag. Just nu finns det två projekt igång; Burlöv och Svalöv. Nedan finns en intervju med Martin Nihlén som är projektansvarig i Svalöv.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi fortsätter att presentera våra duktiga Skånelagstränare och idag är det Fredrik Anderssons tur!
 
Liten nyhetsbild i lista I raden av våra skickliga SKånelagstränare har turen kommit till Tommy Sjölander!
 

Tematräningar för 03:or

(2017-10-20 13:38)
Liten nyhetsbild i lista Skånsk handboll är mycket glada över att kunna fortsätta med succén av den den nya spelarutbildningen som sjösattes förra säsongen. Nu är det dags för tjejer/killar födda 03.
 
Liten nyhetsbild i lista I serien om våra duktiga Skånelagstränare har turen nu kommit till Roger Svensson på F02!
 
Liten nyhetsbild i lista Vi får lära känna Skånelagstränarna och deras tankar om verksamheten och turen har nu kommit till Vilde Stankiewicz!
 

Summer camp 2018

(2017-10-18 14:22)
Liten nyhetsbild i lista De senaste årens succé med Skånes Summer camp fortsätter nästa sommar! Nu har anmälan öppnats och vi väntar på att just Du och dina kompisar skall anmäla er! Välkommen till ett par härliga dagar i Skurup!
 
Liten nyhetsbild i lista Vi går igenom vår duktiga Skånelagstränare och nu har turen kommit till Emelie Suneson!
 
 
Skånes Handbollförbund
Stattenavägen 25
222 28 Lund
Telefon: 040 600 59 92, 040 600 59 93