Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista IK Lågan kommer inom kort att få njuta av en ny hall och de vill gärna dela med sig av sina erfarenheter för alla föreningar i Skåne hur processen har gått till!
 
Liten nyhetsbild i lista Torsdagen den 4:e oktober hölls den första workshopen i ämnet Ledarförsörjning! Åtta föreningar med sammanlagt 18 personer var samlade på Kockums fritid i Malmö och inledde arbetet med att börja skriva sin handlingsplan för att på att bättre sätt jobba med att hitta nya ledare och ta hand om sina befintliga ledare.
 
Liten nyhetsbild i lista I samarbete mellan Skånes Handbollsförbund, SISU Skåneidrotten och Sportsbasics har du nu möjlighet att få en djupare insikt i att vara tränare!
 
Liten nyhetsbild i lista Skånes Handbollförbund vill tillsammans med Skåneidrotten bjuda in föreningarnas konsulenter/kanslister eller annan ansvarig, till en träff. Vi vill också uppmärksamma föreningarnas konsulenter som de nyckelpersoner de är inom Skånsk handboll.
 
Liten nyhetsbild i lista Igår hedrades IFK Kristianstads avgående klubbchef Nikolas Larsson för sina exceptionella insatser i föreningen och för handbollen i stort!
 
Liten nyhetsbild i lista Redan nu finns info till vårdnadshavarna till spelare som tas ut till SverigeCupen 2018. Trupperna kommer inte tas ut förrän senare men SHF är redan klara med info och då lägger vi ut den!
 

Ledarförsörjningsprojekt

(2018-09-05 14:48)
Liten nyhetsbild i lista Hur får vi fler ledare i vår förening? Skånes handbollsförbund och SISU Idrottsutbildarna Skåne bjuder in till en utbildningskväll på temat ledarförsörjning. Kom och inspireras och möt föreningar på plats.
 

Målvaktstränarutbildning

(2018-08-21 11:28)
Liten nyhetsbild i lista Nu startar Skånsk Handboll en målvaktstränarutbildning för er som vill jobba som målvaktstränare.
 

Dokumentbanken uppdaterad

(2018-08-21 11:02)
Liten nyhetsbild i lista Säsongen 18/19 är igång och vi har uppdaterat en del viktiga dokument i vår dokumentbank! Du hittar bland annat uppdaterade Tävlingsbestämmelser, Tävlingsavgifter, Sanktionerade turneringar, Mallen till EMP (Spelarlistan) och listan på Sporthallar i Skåne!
 

Skåningar i U-landslag

(2018-08-09 14:23)
Liten nyhetsbild i lista Ur ett skånskt perspektiv konstatera att vi i vanlig ordning har många Skånska intressen i de U-landslag som spelar mästerskap denna sommaren! Härligt att Skåne bidrar till Svensk handboll!
 
 
Skånes Handbollförbund
Stattenavägen 25
222 28 Lund
Telefon: 040 600 59 92, 040 600 59 93