Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Ledarförsörjningskväll

(2018-11-30 09:00)
Liten nyhetsbild i lista Skånes handbollsförbund och SISU Idrottsutbildarna Skåne bjuder in till en utbildningskväll på temat ledarförsörjning. Kom och inspireras och möt föreningar på plats. Efter att ha två mycket lyckade träffar under hösten bjuder vi nu in till ytterligare en! Passa på!
 

Lilla EM

(2018-11-27 08:41)
Liten nyhetsbild i lista Handbolls-EM är det största idrottseventet i Skandinavien under 2020. Sverige är arrangör och gruppspel + huvudrunda kommer att spelas i Malmö 11-22 januari. Under läsåret 2019/20 skapar vi nu LILLA EM för alla elever i Skåne som går i klass 2-5. Projektet vill bidra till ett ökat intresse för sporten handboll, men även till ett aktivare föreningsliv och förbättrad folkhälsa. Handboll är en av de mest jämställda sporterna i Sverige med ett starkt fokus på en god värdegrund och fair-play.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har lagt in en extra Distriktsdomarutbildning eftersom det verkar finnas underlag för det!
 
Liten nyhetsbild i lista Skånes utbildningsansvarig Mikael Ekdahl har skrivit en rapport från dag två på fystränarutbildning med Mats Mejdevi i Sportbasics!
 
Liten nyhetsbild i lista Vi spelar med utbildningstimeout i klasserna U12, U11, och U10.
 
Liten nyhetsbild i lista Förbundskaptenerna har gjort en första uttagning till Riksläger 1 för 03:orna. På Riksläger 1 kommer ca 60 spelare/kön att deltaga. Lägret kommer att arrangeras i Halmstad den 13-16/4. Kallelsen finns på SHFs hemsida www.svenskhandboll.se under v7. Det kommer att nomineras flera spelare i en andra runda längre fram. Förhoppningsvis ännu fler från Skåne. Att ha med 9 flickor och 16 pojkar i första rundan är rekord för Skåne. Stort grattis till spelarna och klubbarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Mats Mejdevi är utbildare och grundare av Sportsbasics och drillar deltagarna teoretiskt och praktiskt.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu kan vi presentera vilka ledare det är som skall ta hand om 04-kullen i Skåne!
 
Liten nyhetsbild i lista Härliga dagar är till ända i Nyköping! Skånsk handboll vill tacka de lokala arrangörerna och SHF för ett mycket välorganiserat event. På bildens syns silverpojkarna.
 
Liten nyhetsbild i lista IK Lågan kommer inom kort att få njuta av en ny hall och de vill gärna dela med sig av sina erfarenheter för alla föreningar i Skåne hur processen har gått till!
 
 
Skånes Handbollförbund
Stattenavägen 25
222 28 Lund
Telefon: 040 600 59 92, 040 600 59 93