Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu finns DKs senaste nyhetsbrev att läsa.
 
Liten nyhetsbild i lista Likt föregående år arrangerar Småland-Blekinge HF distriktsdomarkurs i samband med Hallbybollen för föreningsdomare som vill ta steget upp som distriktsdomare samt för före detta distriktsdomare som vill återuppta dömandet igen.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till höstens distriktsdomarutbildning är nu utskickad till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudningar och information om funktionärskurser hösten 2018 har nu skickats ut till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet och DK har fått en del frågor om laguppställningar inför matcher med EMP. Vi vill påminna samtliga lag om skyldigheten att lämna laguppställning till sekretariatet i god tid före match. Detta är reglerat i SHFs tävlingsbestämmelser 6.4 som ju gäller utöver våra lokala tävlingsbestämmelser.
 
Liten nyhetsbild i lista DK bjuder in till ytterligare förbunds- och distriktsfunktionärskurser!
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudningar och information om funktionärskurser hösten 2017 har nu skickats ut till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har gått ut med kompletterande information gällande vilka skydd som är godkända att spela med.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudningar och information om funktionärskurser hösten 2016 är utskickad till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till distriktsdomarkurser i distriktet för säsongen 2016/2017 är utskickad till föreningar och aktiva domare.
 
1 2 3 > »



 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834