Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu kan du läsa DKs andra nyhetsbrev.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi erbjuder den 26/10 ytterligare en distriktsdomarkurs i Växjö.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är anmälan till distriktsdomar- och distriktsfunktionärsutbildningarna öppen. Vi har lagt till ett utbildningstillfälle för distriktsfunktionärer
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har DK haft sitt första möte för säsongen och har sammanställt en mängd med viktig information kring domar- och funktionärsutbildningar, laguppställningar mm.
 
Liten nyhetsbild i lista I DKs nyhetsbrev nr 10 finns information om träningsmatcher och utbildningar.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet och DK har fått en del frågor om laguppställningar inför matcher med EMP. Vi vill påminna samtliga lag om skyldigheten att lämna laguppställning till sekretariatet i god tid före match. Detta är reglerat i SHFs tävlingsbestämmelser 6.4 som ju gäller utöver våra lokala tävlingsbestämmelser.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har gått ut med kompletterande information gällande vilka skydd som är godkända att spela med.
 
Liten nyhetsbild i lista Småland-Blekinge HF gratulerar det duktiga domarparet Darmin Zdenac och Johannes Lindström från Växjö som av Svenska Handbollförbundet har blivit nominerade att döma USM-finalspelet i Malmö den 22-24/4!
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har i dagarna tagit ut de domarpar som ska döma finalspelet i USM i Jönköping 17-19/4.
 
Liten nyhetsbild i lista Småland-Blekinge HF har nu ett elitdomarpar när det står klart att Sandro Smailagic, Kalmar och Fredrik Dahlberg, Lyckeby säsongen 14/15 kommer ha elitdomarstatus!
 
1 2 > » 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834