Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Utbildning i Skadeförebyggande träning
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till Spelarutbildning PF04 Norra & Södra
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är inbjudan samt lottning till UDM-finalspelet 2018 i ISCAR ARENA i Vetlanda den 3 mars utskickad till föreningarna!
 

Inbjudan Basutbildning

(2018-02-06 11:14)
Liten nyhetsbild i lista Basutbildning 5-6 maj i Växjö
 
Liten nyhetsbild i lista Den 14-15 april i Växjö kommer en målvaktstränarutbildning att genomföras. I samband med utbildningen har vi bjudit in Peter Gentzel som gästföreläsare.
 
Liten nyhetsbild i lista Viktig Info från SHF! Inför denna säsong ändrades sista datumet för att säga upp samarbetsavtal. Senast 31 december måste samarbetsavtal sägas upp om ett lag vill kunna avancera i seriesystemet.
 
Liten nyhetsbild i lista Till alla föreningar har idag gått ett utskick med information om sanktionerade turneringar från Svenska Handbollförbundet i och med att de nya nationella tävlingsbestämmelserna för Barn- och ungdomshandbollen träder i kraft från den 1/7-2018.
 
Liten nyhetsbild i lista Småland-Blekinge deltog i år med fyra lag i den 43:e upplagan av ungdomsturneringen för distriktslag.
 
Liten nyhetsbild i lista Domarkommittén har skickat ut ett nyhetsbrev till alla föreningar! Läs nyhetsbrevet här nedanför!
 
Liten nyhetsbild i lista Spelarutbildning PF04 Norra & Södra
 

Läs mer 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 0470-21834