Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Till alla föreningar har idag gått ett utskick med information om sanktionerade turneringar från Svenska Handbollförbundet i och med att de nya nationella tävlingsbestämmelserna för Barn- och ungdomshandbollen träder i kraft från den 1/7-2018.
 
Liten nyhetsbild i lista Imorgon tisdag 28 november är kansliet stängt. läs mer nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Småland-Blekinge deltog i år med fyra lag i den 43:e upplagan av ungdomsturneringen för distriktslag.
 
Liten nyhetsbild i lista Domarkommittén har skickat ut ett nyhetsbrev till alla föreningar! Läs nyhetsbrevet här nedanför!
 
Liten nyhetsbild i lista Spelarutbildning PF04 Norra & Södra
 
Liten nyhetsbild i lista IFK Nyköping arrangerar Sverigecupen även 2017. Turneringen arrangeras 10-12 november i Nyköpings Arenor och Rosvalla.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är en ny inbjudan till Tränarskolan 1 (TS1) ute! Tyvärr har utbildningen blivit inställd på grund av lågt underlag. Därmed kan förbundet inte kvalitetssäkra utbildningen då det ingår många praktiska och teoretiska moment där det behövs flera deltagare.
 
Liten nyhetsbild i lista Jönköping och Kinnarps Arena är återigen spelplats för landslaget när man tar emot Ungern i en träningslandskamp samband med Hallbybollen den 6 januari nästa år.
 
Liten nyhetsbild i lista Lottningen för UDM 17/18 är nu skickad till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Foto: Bilden är tagen på F04 Norra - under söndagen 8 oktober som också hade läger samtidigt i Hultsfred med P04 Norra.
 

Läs mer 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 0470-21834