Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu är inbjudan samt lottning till UDM-finalspelet 2018 i ISCAR ARENA i Vetlanda den 3 mars utskickad till föreningarna!
 
Liten nyhetsbild i lista Viktig Info från SHF! Inför denna säsong ändrades sista datumet för att säga upp samarbetsavtal. Senast 31 december måste samarbetsavtal sägas upp om ett lag vill kunna avancera i seriesystemet.
 
Liten nyhetsbild i lista Till alla föreningar har idag gått ett utskick med information om sanktionerade turneringar från Svenska Handbollförbundet i och med att de nya nationella tävlingsbestämmelserna för Barn- och ungdomshandbollen träder i kraft från den 1/7-2018.
 
Liten nyhetsbild i lista Lottningen för UDM 17/18 är nu skickad till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Lottningsarbetet är nu klart och lottningen har skickats ut till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Den fastställda serieindelning för de lokala serierna är utskickad till föreningarna och ni hittar den även här på hemsidan.
 
Liten nyhetsbild i lista Tävlingskommitténs förslag på serieindelning är nu uppdaterat och på nytt utskickat till föreningarna! Ni hittar serieförslaget nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till seriespel och DM är nu utskickad till föreningarna!
 
Liten nyhetsbild i lista Nedan hittar ni information från SHF om slutspel och kval!
 

Tävlingshandboken klar!

(2017-03-16 11:46)
Liten nyhetsbild i lista Efter slutjusteringar är nu den Tävlingshandbok för Småland-Blekinge HF som Tävlingskommittén jobbat med och som varit på remiss hos föreningarna fastställd av TK.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 > » 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 0470-21834