Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Lottningen för UDM 18/19är nu skickad till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Lottningsarbetet är nu klart och lottningen har skickats ut till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Den fastställda serieindelningen för de lokala serierna är utskickad till föreningarna och ni hittar den även här på hemsidan.
 
Liten nyhetsbild i lista Vid SHFs tävlningskonferens 5-6 maj fastställdes de regionala seniorserierna! Ni hittar dem i nyheten nedan
 
Liten nyhetsbild i lista Tävlingskommitténs förslag på serieindelning för de lokala senior - och barn/ungdomsserierna för säsongen 18/19 är nu utskickade till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till seriespel och DM är nu utskickad till föreningarna!
 

Livesändning

(2018-03-03 08:57)
Liten nyhetsbild i lista Här hittar du våra livesändningar från finalspelet i UDM.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är inbjudan samt lottning till UDM-finalspelet 2018 i ISCAR ARENA i Vetlanda den 3 mars utskickad till föreningarna!
 
Liten nyhetsbild i lista Viktig Info från SHF! Inför denna säsong ändrades sista datumet för att säga upp samarbetsavtal. Senast 31 december måste samarbetsavtal sägas upp om ett lag vill kunna avancera i seriesystemet.
 
Liten nyhetsbild i lista Till alla föreningar har idag gått ett utskick med information om sanktionerade turneringar från Svenska Handbollförbundet i och med att de nya nationella tävlingsbestämmelserna för Barn- och ungdomshandbollen träder i kraft från den 1/7-2018.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 > » 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 0470-21834