Hoppa till sidans innehåll

Karavannytt

Pressklipp

– Vi ökar medlemsantalet ständigt och på eldarsidan tillkommer det nya namn. Dessutom har sponsorerna fått upp ögonen för vår verksamhet så det sker en gradvis tillväxt av ekonomin, säger han belåtet.
 
Kom nu ihåg att ni bara får springa tre steg när ni håller i bollen. Men så länge ni studsar den får ni springa hur många ni vill. När ni sedan slutar studsa och greppar bollen får ni bara ta tre steg innan ni kastar den till en kompis eller skjuter på mål.

Kom till min skola

Tweets

Videos

Bilder

Vi kör karavanen

IK Bolton

Sannadals SK

IK Lågan Hörby

Nordmalings HF

Föreningsinfo

Anmäl din förening till handbollskaravanen och passa på att komma ut på skolorna så att vi får fler barn och ungdomar att intressera sig för vår fantastiska sport. Anmäl er senast den 30 augusti 2014.

Skolinfo

Om ni är intresserade att få ett besök av handbollskaravanen på era idrottslektioner så kontakta Tony Carlsson för vägledning, 070-750 31 71 eller tony.carlsson@handboll.rf.se. Här kan ni läsa om hur en handbollslektion/handbollskaravan går till.

Kontakt

Tony Carlsson
Projektledare
Mejl >>
070-750 31 71 

Anders Wiiand
Idrottslyftet
Mejl >>
08-699 65 54

Om karavanen

Handbollskaravanen är Svenska Handboll-förbundets rekryterings-verksamhet och är ett intimt samarbete mellan föreningar och skolor i hela landet. Projektet finansieras av Idrottslyftet och dess huvudsponsor Stadium.