Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Sporrong Cup 2019

(2019-04-18 15:24)
Liten nyhetsbild i lista Lördagens grupper och spelprogram publicerat
 
Liten nyhetsbild i lista Som mentor får du möjlighet att utveckla tränare i sina tränarroller och stötta dem i sitt arbete inom Handbollen. Ta chansen och sök till Mentorskapsprogrammet som är ett projekt inom Stockholms Handbollförbund och Vallentuna HK.
 
Liten nyhetsbild i lista Här kan du se spelschemat och starttiderna för varje åldersklass i Stockholm Handboll Finals den 28/4 i Tyresöhallen. Vi har glädjen att presentera att vi har en final i Special Olympics class. (SOC)
 
Liten nyhetsbild i lista Syftet med matchvärd är att skapa en välkomnande, trivsam och trygg miljö kring våra handbollsarrangemang där barn och ungdomar kan ha roligt och utvecklas.
 
Liten nyhetsbild i lista Välkomna på en kostnadsfri inspirationskväll med reflektion och diskussionsforum. ABF-huset den 8 maj kl:17:30 mingel med lättare förtäring/kaffe/te kl:18:00-20:30 föreläsning med diskussionsforum
 

Euro Cup - Bli volontär!

(2019-02-18 20:16)
Liten nyhetsbild i lista EHF EURO CUP | BLI VOLONTÄR! HOVET | 16 JUNI | AVKAST 17.00 Söndagen den 16 juni kommer landslaget till Stockholm och Hovet för den prestigefulla slutstriden i EHF Euro Cup, där Österrike står för motståndet.
 
Liten nyhetsbild i lista Denna information berör alla föreningar som har lag i seriespel i högre ålder än U11. Ni har förmodligen blivit upplysta om att från och med säsongen 2019–2020 kommer EMP börja användas från U12 och uppåt. Med anledningen av att EMP kryper nedåt i åldrarna har vi tagit fram ett nytt utbildningssteg som ska underlätta för er förningar att utbilda funktionärer med behörighet att sitta som funktionär på matcher med EMP. Här nedan följer information om det nya utbildningssteget och hur det praktiskt ska gå till.
 
Liten nyhetsbild i lista Beställ dina biljetter till den förmånliga priset 150 kr styck. Endast några veckor kvar innan biljetterna blir dyrare.
 
Liten nyhetsbild i lista Stort grattis till stockholmlagen som är vidare till Finalsteget i USM.
 
Liten nyhetsbild i lista Hand the Ball Sverige söker engagerade och energirika personer som skulle vilja arbeta med oss och vår gröna streethandboll i våra CSR projekt.
 
 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 0855606890