Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Onsdagen den 21 augusti sänds programmet Uppdrag Granskning i SVT som handlar om hur det är möjligt att det inom handbollen arbetat en ledare och domare som är dömd för sexuellt ofredande. I samband med detta vill vi informera om hur vi hanterar den aktuella frågan, hur vi arbetar med dessa frågor och vad föreningar kan göra samt vart de kan vända sig för att få stöd, råd och hjälp.
 
Liten nyhetsbild i lista Kom till Medis den 23 augusti! Det kommer att bli en späckad dag i Handbollens tecken! Alla föreningar är inbjudna att vara med och det kommer att bli mycket roliga aktiviteter. Start kl 13:00-19:00 Här är ett axplock av det som sker under eftermiddagen:
 
Liten nyhetsbild i lista Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2019, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2019 kl 23:59. Det är viktigt att skicka in ansökan i tid - observera att enligt LOK-stödsföreskrifterna riskerar en förening att ansökan avslås om den inkommer för sent.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet vill härmed uppmana samtliga föreningar att registrera samtliga handbollsspelare, oavsett ålder, i IdrottOnline.
 
Liten nyhetsbild i lista Undrar ni när spelprogrammen för säsongen publiceras?
 
Liten nyhetsbild i lista Välkomna till historiens första omgång av RegionsTolvan 12-13 oktober.
 

Det brinner i knutarna

(2019-08-08 11:16)
Liten nyhetsbild i lista Här kommer ytterligare en påminnelse om att anmäla sig till höstens domar- och funktionärsutbildningar. Gå in under fliken Domare & funktionärer för att hitta alla utbildningstillfällen under hösten.
 
Liten nyhetsbild i lista Höstens Domar- och Funktionärsutbildningar har varit publicerade på hemsidan sedan ett tid tillbaka. Gå in under fliken "Domare & funktionärer" för att hitta de olika utbildningarna och datumen för dessa.
 
Liten nyhetsbild i lista Är du en ledare eller känner någon som är ledare - hjälp Centrum för Idrottsforskning genom att fylla i enkäten/skicka den vidare till en ledare. Alla svar är anonyma och kommer att behandlas konfidentiellt.
 
Liten nyhetsbild i lista Kom och spela street-handboll under sommaren med Hand the Ball! Se sommarens Kalendarium här!
 
 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 0855606890