Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Då trycket på årets distriktsfunktionärsutbildningar varit högt. Öppnar vi nu upp en extra kurs för "Distriktsfunktionär Nybörjare"
 
Liten nyhetsbild i lista Damerna och Herrarnas DM semifinaler är nu lottade och publicerade.
 
Liten nyhetsbild i lista Sveriges första handbollserie för personer med funktionsvariation och utvecklingsstörning är ett faktum när Stockholms Handbollförbund startar en ny och banbrytande serie som inleds med ett matchsammandrag under helgen.
 
Liten nyhetsbild i lista En mötesplats för dig som tränare.
 
Liten nyhetsbild i lista I Stockholm finns det fyra NIU gymnasium, Sjölins, Midsommarkransen, Idrottsgymnasiet och Tumba.
 

DM-lottningar

(2017-09-07 14:24)
Liten nyhetsbild i lista DM-lottningarna för kvartsfinalerna i dam och herrklassen är nu klara.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är nu klart att Collins Luther Zola blir ny förbundsmedarbetare för Stockholms Handbollförbund.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är nu klart att det är Li Ekroth som tillträder som ny verksamhetschef för Stockholms Handbollförbund.
 
Liten nyhetsbild i lista Föreningarna är nu välkomna att hämta årets laddning av matchprotokoll och kuvert. Materialet finns att hämta på förbundets kontor i Sickla.
 
Liten nyhetsbild i lista Preliminära spelprogram för höstens grupper i klasserna flickor och pojkar 2007 och 2008 ligger nu ute.
 
 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 08-55606890