Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Just nu gör vi en undersökning gällande föreningsutveckling. Hjälp oss gärna i vårt arbete att kunna vara ett ännu större stöd för just er.
 
 

Vårens Spel 2018

(2017-11-20 10:36)
Liten nyhetsbild i lista Tack för er anmälan till Vårens Spel, nu stängs portarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Ni har väl inte missat vårt fantastiska tillskott som tagit över som tävlingsansvarig sedan en kort tid tillbaka, Maria Casado.
 
Liten nyhetsbild i lista Då har helgen passerat när flickor och pojkar födda 2002 spelade Sverigecupen. Vi vill tacka alla spelare, ledare, föräldrar, instruktörer och organisationen för en väl genomförd helg.
 
Liten nyhetsbild i lista 10st Stockholmsmatcher på en dag gav mycket spännande, intressant och bra handboll. Att se spelare i denna ålder göra fantastiska inspel, spela tufft försvar och målvakter som gör otroliga räddningar ger massor av energi.
 

SverigeCupen 2017 dag 1

(2017-11-10 19:31)
Liten nyhetsbild i lista 09:00 fredag, fyra lag rullar mot Nyköping, 56st spelare och åtta instruktörer och tre domarpar. Stockholms handbollen är på plats!
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollen har sin strategi klar – att bli den ledande idrotten i Stockholm. Vi söker nu en noggrann, utåtriktad och driven domaransvarig som tillsammans med oss vill utveckla handbollsverksamheten samt sprida och tillgängliggöra vår idrott för ännu fler personer. Arbetet sker i samarbete med föreningar, företag, organisationer och förvaltningar – hela tiden utifrån vår värdegrund.
 
Liten nyhetsbild i lista En vecka som för det mesta inneburit regn och kyla i Stockholm, fick under söndagen en pulshöjning när segrarna i DM korades.
 
Liten nyhetsbild i lista I samarbete med ett antal föreningar och Stockholmsidrotten kommer vi under säsongen erbjuda fem kostnadsfria inspirationskvällar.
 
 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 08-55606890