Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Missa inte, anmälan är öppen till 1 november
 
Liten nyhetsbild i lista På torsdag den 17/10 invigs det första fasta handbollsmålet på Husbygårdsskolan.
 
Liten nyhetsbild i lista Snart är Höslovet här och vad passar inte bättre än att få prova spela "streethandboll" med instruktörer från Hand the ball? Eller träffa vår gulliga EM2020 Maskot? Kom och spela handboll på miniplan eller bara häng med oss i EM2020 hörnan och var med och tävla om biljetter till herrarnas handbolls-EM?
 
Liten nyhetsbild i lista Varmt Välkomna att anmäla er till repetitionsutbildning för Distriktsfunktionärer. Den 24/10 arrangerar Stockholms Handbollförbund en repetitionsutbildning för distriktsfunktionärer. Ta chansen och anmäl er.
 
Liten nyhetsbild i lista Stockholms Handbollförbund och Kempa fortsätter sitt samarbete och tillsammans med återförsäljaren All In Sports, har de tre parterna inlett gemensamt samarbete. Under kommande tre år kommer Kempa leverera all textil- och handbollsrelaterade produkter till Stockholms Handbollförbund. All In Sports kommer erbjuda försäljning av handbollsprodukter i både butik- och online.
 
Liten nyhetsbild i lista Stockholms Handbollförbund önskar er varmt välkomna till höstens målvaktsutbildning för spelare födda 05/06 och 07/08. Det blir en härlig heldag på höstlovet med Stockholm Handbollförbunds målvaktsinstruktör Bodil Norrbom.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är spelartrupperna PF04 klara som kommer att representera Stockholms i årets upplaga av Sverigecupen 2019. Stockholm kommer att ställa upp med 2 stycken pojklag och 2 stycken flicklag i Sverigecupen, 8-10 november i Nyköping.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är sista säljperioden igång för Drömprojektet och för att sälja biljetter till Herrarnas handbolls-EM 2020 där finalhelgen spelas på Tele2 Arena i Stockholm. Vill ditt lag tjäna extra pengar till lagkassan? Missa inte chansen att vara med i utlottningen av en träning med landslaget och att få möjligheten att vara "inspringslag" under finalhelgen. Anmäl ditt lag till Drömprojektet nu! Denna sälperiod varar mellan 1 okt till 10 dec.
 
Liten nyhetsbild i lista Syftet med matchvärd är att skapa en välkomnande, trivsam och trygg miljö kring våra handbollsarrangemang där barn och ungdomar kan ha roligt och utvecklas.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu finns det ytterligare en chans att utbilda er till Distriktsfunktionärer. Den 12/10 har Stockholms Handbollförbund planerat in ett extra tillfälle att genomföra utbildningen. Ta chansen och anmäl er!
 
 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 0855606890