Hoppa till sidans innehåll

Dag 2 i Nyköping är avslutad

2017-11-11 21:41

10st Stockholmsmatcher på en dag gav mycket spännande, intressant och bra handboll. Att se spelare i denna ålder göra fantastiska inspel, spela tufft försvar och målvakter som gör otroliga räddningar ger massor av energi.

Snön faller i Nyköping men Stockholms pojkar står tryggt i försvaret. Röda laget gjorde en kanon match mot Uppland vilket resulterade i slutspelgruppen som hade möjlighet till placeringsmatcher 1-4. I dem blev det en uddamåls förlust och en lika vilket tyvärr gav en tredjeplats i gruppen.

Men sammanfattat får vi ändå säga  att det stundtals var mycket bra spel, härlig energi och bra samarbeten mellan försvar och målvakter. Lag gul segrade första matchen och tog även de in sig i mellanrunda som hade möjlighet till att ta sig till placeringsmatch 1-4. Efter två segra i mellanrundan väntas semifinal mot Skåne gul och precis som lag röd tar de med sig bra spel, härlig energi och bra målvaktspel in i den matchen. Pojkar Röd spelar semioff mot VästerGötland.

 

Flickornas Lag röd fick det lite tuffare, de började dagens gruppspel med en riktigt bra match mot Skåne som slutade lika men föll tyvärr igenom mot Göteborg och slutade tre i gruppen. Lag gul började dagen med en enkel match och avlutade med en fin andra halvlek mot Halland vilket gjorde att de vann sin grupp i mellanrundan. Dessa resultat leder till att de båda lagen möts i semioff inför placeringsmatcherna imorgon.  Så vi önskar de båda lagen lycka till och hoppas de får en bra avslutade placeringsmatch imorgon.

 

Vi har även tre domarpar som är här och dömer och representerar Stockholms domarkår, de har gjort fina insatser och har under helgen fått möjligheten att få feedback från delegater i varje match. Hoppas de kommer hem ännu mer taggade till Stockholms handbollens seriespel där de dömer på distriktsnivå. 

Uppdaterad: 2018-09-21 08:00
Skribent: Anna Bisso

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 08-55606890