Hoppa till sidans innehåll

PROJEKTLEDARE SÖKES TILL STOCKHOLMS HANDBOLLFÖRBUND

2018-06-08 15:31

Handbollen har sin strategi klar - att bli den ledande idrotten i Stockholm. Vi söker nu en driven och utvecklingsorienterad projektledare som tillsammans med oss vill utveckla handbollsverksamheten samt sprida och tillgängliggöra vår idrott för ännu fler intressenter och personer. Arbetet sker i samarbete med föreningar, företag, organisationer och förvaltningar - hela tiden utifrån vår värdegrund.

Som projektledare ansvarar hen för utvecklingsprojekt inom ramen för vår strategi och verksamhetsplan så som partners, föreningsutveckling, evenemang och kommunikation. Hen leder en stor del av vår externa dialog med föreningar, organisationer och partners samt rapporterar löpande till vår verksamhetschef. Inom rollen har man ansvar för verksamhetsområdets budget och planering.

Vi söker dig med erfarenhet inom projektledning och/eller affärs- och verksamhetsutveckling. Du har mycket goda kunskaper inom office-paketet och är strukturerad och van att ha mycket omkring dig. Har du tidigare arbetat i ideell verksamhet är detta meriterande. Gymnasial utbildning är ett krav. Akademisk examen eller utbildning inom sport, företagsverksamhet eller projektledning är meriterande. Systemerfarenhet så som CS-paketet eller liknande är även det meriterande.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande och ansökan, löneanspråk och referenser skickas senast 2018.08.01 till:

Li Ekroth, verksamhetschef, 08-556 068 91 alt. verksamhetschef@stockholmhandboll.se

Jakob Jansson, ordförande, 072 -727 78 55 alt. ordforande@stockholmhandboll.se

Annonsering sker också via:
Metrojobb
Rättviseförmedlingen

Uppdaterad: 2019-06-04 14:47
Skribent: Li Ekroth

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 0855606890