Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Handbollförbund söker domaransvarig

2017-11-02 22:06

Handbollen har sin strategi klar – att bli den ledande idrotten i Stockholm. Vi söker nu en noggrann, utåtriktad och driven domaransvarig som tillsammans med oss vill utveckla handbollsverksamheten samt sprida och tillgängliggöra vår idrott för ännu fler personer. Arbetet sker i samarbete med föreningar, företag, organisationer och förvaltningar – hela tiden utifrån vår värdegrund.

Domaransvarig leder arbetet med domarfrågor så som matchtillsättningar, funktionärer, utbildning, rekrytering samt arbetar med olika utvecklingsprojekt. Hen sitter med i och leder arbetet med förbundets domarkommitté samt rapporterar löpande till vår verksamhetschef. Inom rollen har man ansvar för verksamhetsområdets budget och planering.

Vi söker dig med erfarenhet inom administration, sport management och/eller projektledning. Du har mycket goda kunskaper inom officepaketet. Har du tidigare arbetat i ideell verksamhet är detta meriterande. Gymnasial utbildning är ett krav. Akademisk examen eller utbildning inom sport eller projektledning är meriterande. Övrig systemerfarenhet så som IdrottOnline eller liknande är även det meriterande. Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande och ansökan, löneanspråk och referenser skickas senast 2017-11-20 till:

Li Ekroth, verksamhetschef, 08-556 068 91
verksamhetschef@stockholmhandboll.se


alternativt

Jakob Jansson, ordförande, 072 -727 78 55
ordforande@stockholmhandboll.se

Uppdaterad: 2018-09-21 08:00
Skribent: Stockholms Handbollförbund

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 08-55606890