Inbjudan - Stockholms Handbollförbund - IdrottOnline Forbund
Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan

Det är nu dags att anmäla sig till årets Slutspel och Stockholm Handboll Finals 2018, ett ungdomsslutspel som spelas över två helger.

Sista anmälningsdag är måndag 19 mars.

Slutspelet genomförs denna säsong över två helger: 14-15 april och 28-29 april. Det är fri anmälan till slutspelet, vilket innebär att de lag som vill delta får göra det. Slutspelet genomförs för åldersklasserna DJ, F01, F03, F04, HJ, P01, P03 och P04.

Vi vill ha en samlad anmälan från föreningen senast måndag 19 mars. 

Under slutspelets första helg är tanken att skapa nivåanpassat spel. Målet är att i inledningen av slutspelet undvika de mest ojämna matcherna. För att detta ska fungera på ett bra sätt är det viktigt att alla föreningar är noggranna med att ange från vilken serie som det slutspelsspelande laget är anmält. Observera att det är möjligt för ett lag att anmäla sig till en annan åldersklass än den laget under året har spelat i. Det skulle kunna handla om ett lag som har spelat med åldersdispenser i en lägre klass, men som i slutspelet vill spela i den klass som de ”överåriga” egentligen skulle ha tillhört. Vi kommer inte att ta emot anmälningar från lag som har spelat i klasserna F05, P05 och yngre.

Alla godkända åldersdispenser för äldre spelare som har varit giltiga i seriespelet gäller även i ungdomsslutspelet. Hur slutspelet i de respektive åldersklasserna kommer att utformas kan inte besvaras förrän vi vet hur många lag som är anmälda. Om få lag anmäler sig i en klass så kan den komma att bara spelas 28 -29 april. Strävan är dock att alla lag ska spela mer än en match. 

Helgen 28-29 april fortsätter sedan slutspelet. Till denna helg kommer inte alla lag att vara  kvalificerade. På lördagen spelar  åldersklasserna för att vaska fram två finallag. På söndagen 29 april, spelas alla finaler i Tyresöhallen; Stockholm Handboll Finals 2018.

Notera: Finalsteget i USM spelas mellan de två slutspelshelgerna, har ni lag som förmodligen spelar finalsteget och ni önskar färre matcher helgen 14-15 april, ange det i kommentarsfältet.Föreningar med juniorer som har spelare aktuella för seniorspel under slutspels- perioden bör notera det så att vi, så långt det går, kan se till att matchkrockar inte förekommer. Notera även om ni har spelare som ska skriva högskoleprovet den 14 april.

Vi hoppas att denna info ska räcka för föreningarna att kunna göra en samlad anmälan på ett bra sätt och svara på formuläret i Forms senast måndag 19 mars. 
Har ni frågor, tveka inte att kontakta Maria Casado, tävlingsansvarig på Stockholms Handbollförbund. tavling@stockholmhandboll.se

Anmälan till slutspelet och Stockholm Handboll Finals sker i ett steg.

1. Fyll i svarsformulär, Slutspel och Stockholm Handboll Finals 2018 i Forms.
(Med anledning till att vi önskar få in en anmälan per förening, skickas länken på mail till respektive förenings tävlingsansvarig).

Vi vill ha en samlad anmälan från föreningen senast måndag 19 mars.

Uppdaterad: 2018-04-17 11:36
Skribent: Maria Casado

Nyheter

Preliminärt spelprogram publiceras under V.34

2018-08-16

Inte långt kvar nu!

Serieindelning säsong 18-19

2018-05-17

Ta en titt på serieindelningarna för Seniorer…

Slutspel och Stockholm Handboll Finals 2018

2018-05-09

Hjälp oss utvärdera

Finallagen klara

2018-04-28

#sthlmhandbollfinals

Livestreama Stockholm Handboll Finals 2018

2018-04-24

Hålltider för finaldagen samt länk till…

 
Stockholms Handbollförbund
Smedjegatan 8
131 54 Nacka
Telefon: 08-55606890