Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Nyheter

     Liten nyhetsbild i lista Hela spelprogrammet till Sverigecupen finns nu tillgängligt på förbundets webbplats. Totalt spelas 126 matcher under tre dagar.
      
     Liten nyhetsbild i lista Nu är det 29 dagar kvar till första avkast i Sverigecupen. Klockan 13:00 fredagen den 10 november blåser domarna igång matchen Västergötland-Södermanland. Det blir den första av 126 intensiva drabbningar under tre dagar.
      
     Liten nyhetsbild i lista Nyköpings Arenor och IFK Nyköping hälsar alla välkomna till Nyköping för SverigeCupen 2017. Arbetet inför årets turnering pågår för fullt redan nu och vi vill ta chansen att skicka med några tips till alla som funderar på att besök.
      
     Liten nyhetsbild i lista Nu kan du se samtliga matcher från SverigeCupen i repris.
      
     Liten nyhetsbild i lista Stort grattis till alla tjejer och killar som uttogs till SverigeCupens All Star Team 2016.
      

     Matchprotokoll - lördag

     (2016-11-14 10:52)
     Liten nyhetsbild i lista Här finner ni samtliga matchprotokoll från lördagens matcher i SverigeCupen.
      
     Liten nyhetsbild i lista Skåne triumferade och tog hem årets titel som mästare i SverigeCupen - på både flick- och pojksidan.
      
     Liten nyhetsbild i lista Några fler jämna matcher när A-slutspelet gick igång på lördagen, men det blev klara gruppsegrare som gick vidare till semifinalerna. B-slutspelet fortsätter imorgon liksom avgörandet kring vilka lag som får vilken placering.
      
     Liten nyhetsbild i lista Betydligt fler jämna matcher när huvudrundan (både A och B) spelades under lördagen, mer publik och mycket känslor. Nu är det klart vilka lag som ska spela vilka placeringsmatcher inkl semifinalerna under söndagen. Däremot avslutas B-slutspelsgrupper...
      
     Liten nyhetsbild i lista I den sista matchen i A-slutspelet för flickorna stod en semifinalplats på spel. Stockholm Röd med en poäng eller Östergötland med två poäng var frågan. Överraskningen Östergötland inledde bäst med en storspelande Lisa Palmqvist som tog det mesta. De...
      
     1 2 3 4 5 > »

     Nyheter

      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000