Hoppa till sidans innehåll
19372 True
  Huvudsponsor
  18931 True
   Huvudsponsor
   4042 False
   Huvudsponsor
   8167 False
    Huvudsponsor
    3755 False
    Huvudsponsor
    19813 False
    Huvudsponsor
    5982 False
     Huvudsponsor

     Nyheter

     Uppdaterad info om Steg 4

     (2017-05-23 10:13)
     Liten nyhetsbild i lista Steg 4 för Flickor & Pojkar A byter plats med Steg 4 för Damjuniorer och Pojkar B.
      
     Liten nyhetsbild i lista Det blev en final mellan de två giganterna HK Aranäs och IK Sävehof, som båda var gruppsegrare. Men också en match mellan två talanger Ludvig Hallbäck och William Moberg Andersson. Det är även två lag som var i final förra året, Sävehof i Pojkar-A oc...
      
     Liten nyhetsbild i lista Skånela IF och IFK Tumba HK var båda stämplade som möjliga utmanare i kampen om guldet. Båda lagen storspelade i sina respektive semifinaler och nu får dem utmana varandra om guldet.
      
     Liten nyhetsbild i lista Två storklubbar med ett gäng välskolade spelare där vissa spelar i Handbollsligan. IK Sävehof och Eskilstuna GUIF drabbades även samman i gruppspelet och den matchen vann de regerande mästarna IK Sävehof.
      
     Liten nyhetsbild i lista Kävlinge HKs B-pojkar tilldelades årets FairPlay i 2016/2017 års USM. Ett pris som ska uppmuntra till FairPlay-spel och ges till det lag som under alla steg uppträtt sportsligt både på och utanför plan. Priset delades ut av Rehband med en värdecheck ...
      
     Liten nyhetsbild i lista LUGI HF och Sorunda IF har på förhand varit favoriter till att stå i en final och så blev det också. Båda lagen vann sina grupper och hade semifinaler som de kontrollerade.
      
     Liten nyhetsbild i lista Två starka lag, H43 Lunds HF 2 och Kävlinge HK, mötts i finalen för Pojkar-B som på förhand skulle bjuda på spänning.
      
     Liten nyhetsbild i lista Ett derby mellan två lag som känner varandra väl och ännu inte förlorat en match under USM-helgen. Nu står dem på varsin sida och ska kriga för att bli mästare.
      
     Liten nyhetsbild i lista Söndag morgon innebär semifinal för Flickor-A och denna gång var det LUGI HF på ena planen och HK Silwing/Troja på andra sidan. LUGI vann sin grupp medan Silwing/Troja kom två. Det som står på spel är en plats i finalen.
      
     Liten nyhetsbild i lista IK Baltichov har tagit sig till semifinalen genom att vinna alla sina matcher på vägen i finalspelet. På andra sidan står HK Silwing/Troja som tog sig till semifinal som grupptvåa. Två lag som är bekanta med varandra och där matchen på förhand skulle...
      
      
     Svenska Handbollförbundet
     Idrottens Hus
     110 16 Stockholm
     Telefon: 086996000