Hoppa till sidans innehåll

SHF nyheter

Nu står det klart vilka idrotter som får möjlighet att arrangera mästerskapstävlingar under SM-veckan i Halmstad nästa sommar - och där är beachhandbollen med igen.
 

Handbollssommar

(2019-06-18 09:57)
Under sommarmånaderna spelar många av våra landslag matcher och mästerskap och dessutom arrangeras SM i beachhandboll. Här hittar du en enkel kalender med datum, avkasttider (lokala) och uppgifter om hur du kan se/följa matcherna där det är möjlig...
 

SM i beachhandboll avgjort

(2019-06-17 14:00)
SM i beachhandboll avgjordes den gångna helgen (15-16 juni), för andra året i rad i Ulricehamn.
 
Göteborgs BHC är laget som innehåller ett helt landslag, därför är det naturligt att de nu tar sikte på beachhandbollens toppskikt i Europa. - Den satsningen börjar med helgens SM i Ulricehamn, säger specialisten Jesper Knutsson.
 
Åtta lag i herrklassen och förhoppningsvis åtta lag i damklassen gör upp om mästartiteln när SM i beachhandboll avgörs kommande helg, den 15-16 juni, i Ulricehamn.
 
När Sveriges främsta handbollstalanger samlas i Halmstad för landslagsläger den 6-9 juni ska samtliga spelare utbildas för att motverka matchfixning och spelproblem. – Det är viktigt att vi inom handbollen tar frågan om spelandets baksidor på allv...
 
Uttagningarna till Riksläger i augusti är klara. Här är listan på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra Riksläger.
 
Uttagningarna till Regionsläger i augusti är klara. Här är listan på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information.
 

Gymnasie-SM 2019 avgjort

(2019-05-31 20:30)
Katrinelunds Åk1 och Tumbas Åk 2/3 vinnare på flicksidan, Polhem dubbel vinnare på pojksidan när Gymnasie-SM avgjordes.
 
Svenska Handbollförbundet anordnar tillsammans med Sanda idrottsgymnasium, för fjärde året i rad, Gymnasie-SM i Jönköping. Under söndagen (26/5) anlände lagen och matcherna är i full gång och under två dagar avgörs vilket gymnasie som är bäst i...
 
Lena Runströmer, Kenneth Johansson och Clas 'Classe' Carlsson erhöll Riksidrottsförbundets förtjänsttecken under årets Riksidrottsmöte.
 
Svenska Handbollförbundets Trygghetsråd har i uppdrag att stötta distrikt och föreningar att hantera och arbeta för trygga idrottsmiljöer för barn och ungdomar.
 

RIM 2019

(2019-05-23 10:03)
Fredag 24 maj inleds RIM - Riksidrottsmötet 2019, där skarpa förslag i flera strategiska frågor gällande idrottsrörelsens framtid har lagts fram. RIM strömmas live.
 
Välkommen att anmäla ditt lag till SM i beachhandboll 2019. SM spelas för U19 och seniorer den 14–16 juni vid Åsundens strand i Ulricehamn. Turneringen arrangeras av Svenska Handbollförbundet i samarbete med KFUM Ulricehamn. Sista anmälningsdag är...
 
Vinnare av Svenska Barnidrottspriset 2019 är Albin Tingsvall, psykolog och tidigare handbollsspelare på elitnivå samt författare till den självbiografiska boken: "Allt jag förlorade genom att vinna".
 

Nyheter

 
Västerbottens Handbollförbund
Box 3005
903 02 Umeå
Telefon: 0705715924, 0706419242