Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu är anmälningstiden ute och här nedan finns listan på alla lag som är anmälda till USM och seriespel. Kontrollera listan så att alla lag är anmälda och att lagen är anmälda till rätt klass. Den 24 maj kommer de tre distrikten i Norrland att fatta beslut om hur vi ska spela våra serier. Norrbotten kommer även i år att delta i våra serier - åtminstone i de äldsta klasserna. Inom kort kommer redovisning av seriespelet och lottningarna kommer förhoppningsvis att vara klara till midsommar. Först ut i lottningen blir UI16-klasserna eftersom de spelar med klister och behöver snabbt boka upp hallar för detta.
 
Liten nyhetsbild i lista Boka upp lördag den 2 juni för då hålls VJHFs årsmöte och VJHFs verksamhetskonferens. Allt sker på Hotell Höga kusten. Glöm ej att anmäla dig.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är dags att anmäla lag till seriespel och till USM för säsongen 2018-2019. Anmälan sker via TA -observera att det är en ny webadress för inloggning.
 

Ny epostadress till VJHF

(2018-04-16 15:54)
Liten nyhetsbild i lista Västernorrlands och Jämtlands läns Handbollförbund - VJHF - arbetar med att göra administrationen bättre och effektivare. I samband med detta har VJHF fått en ny epostadress: kansliet@vjhf.se Vår gamla epostadress fungerar tills vidare, men kommer att avvecklas.
 

Länsläger i Sollefteå

(2018-02-25 11:17)
Liten nyhetsbild i lista Den 24 mars är det en rejäl mönstring för handbollstalanger i Sollefteå. Det är pojkar födda 2003 och 2004 som ör kallade till länsläger. Det är en av anhalterna på vägen till Sverige Cupens finalspel.
 

Nu även på Facebook!

(2018-02-21 18:37)
Liten nyhetsbild i lista Nu finns förbundet även på Facebook
 

Fyra viktiga utbildningar

(2018-01-08 10:33)
Liten nyhetsbild i lista Under våren arrangeras fyra viktiga utbildningar för alla våra handbollstränare. Det är viktiga saker som grundläggande skadebehandling,. knäkontroll samt kunskap om kost och hur vi ska agera för att skapa en tryggare idrottsmiljö för alla våra ungdomar.
 
 
Västernorrlands-Jämtlands Handbollförbund
Härnösands HK, Skeppar Karls gränd 11
871 32 Härnösand
Telefon: 0611-23166
E-post: vjhf@home.se