Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu är det hög tid att anmäla dig till basutbildningen som arrangeras den 13-14 januari. Här kan du läsa mer om utbildningen och hur du ska anmäla dig.
 

Omlottade serier

(2017-09-13 10:10)
Liten nyhetsbild i lista Flera serier har fått lottats om då ett antal lag dragit sig ur seriespelet. De serier som lottats om är P16, F16, F14, F12 och P12. Det innebär att det blivit förändringar i spelprogrammet - alla lag bör kolla igenom sitt spelschema och uppmärksamma eventuella ändringar.
 
Liten nyhetsbild i lista Basutbildningen Framtidens handbollsspelare som skulle ha startat helgen 30 sept-1 okt skjuts upp. Nytt datum för utbildningen är ännu inte fastställd. -Det är för få som anmält sig till utbildningen för att vi skall kunna köra den nu. Vi vill ge alla intresserade en ny chans att anmäla sig. Det är en viktig utbildning för föreningarna därför är ambitionen att komma igång så snart som möjligt när vi får fler deltagare, säger VJHFs utbildningsansvarige Helena Eriksson.
 
Liten nyhetsbild i lista Lägerkaptenerna för VJHFs länslag Flickor 02 har tagit ut truppen till höstens spel i Sverige Cupen.
 

Vill du gå TS1?

(2017-08-09 10:39)
Liten nyhetsbild i lista Vill du gå tränarutbildning TS1? Då får du chansen att börja i höst.
 

F16 Norrland lottas om

(2017-07-28 08:41)
Liten nyhetsbild i lista Två lag har dragit sig ur F16 Norrland-serien, det är Kiruna HK och Lillpite IF som dragit ur ett av sina två anmälda lag. Serien kommer nu att lottas om.
 
Liten nyhetsbild i lista De preliminära spelprogrammen börjar bli klara och kommer succesivt att presenteras. Ungdomsserierna under rubriken Ungdomsserier. U21 damer samt seniorserierna under rubriken seniorserier.
 
Liten nyhetsbild i lista Här kommer informatiom om vilka lag som anmält sig till VYZ-serierna via TA-systemet. Kontrollera så att alla era lag finns med och att de är anmälda till rätt serie.
 
Liten nyhetsbild i lista Dags att anmäla lag via TA till säsongen 2017-2018. Senaste annmälningsdag för seniorserier och USM den 1 maj och för VYZ-serien den 30 maj. Svenska Handbollförbundet kommer att gå över till en ny version av TA för administrationen av tävlingsverksamheten. Det innebär att föreningarna ska logga in i TA via den nya adressen: ta.svenskhandboll.se
 
 
Västernorrlands-Jämtlands Handbollförbund
Härnösands HK, Skeppar Karls gränd 11
871 32 Härnösand
Telefon: 0611-23166
E-post: vjhf@home.se