Hoppa till sidans innehåll

Vecka 42 2017

2017-10-16 10:46

Nu är EMP igång

Efter förra veckans spelomgångar i olika ungdomsserier kunde vi konstatera att match- och arbetsprotokollen inte syntes fast slutresultaten fanns där.
Efter kontakt med Svenska Handbollförbundet (SHF) ordnades detta och nu syns alla protokoll. En fördel med EMP ju att resultaten blir synliga direkt utan att man behöver rapportera dessa separat.
Det känns väldigt roligt att det har gått så bra att införa EMP och nu är pappersprotokollen ett minne blott i de flesta av våra serier.

Sekretariatsutbildning uppgradering i Sollefteå

På onsdag den 18 oktober genomför förbundet en uppgraderingsutbildning för sekretariatspersoner i Sollefteå. Här får de som tidigare gått grundutbildning EMP-utbildning. Vi startar klockan 18,30 och lokal är NP3:s kontor Hågesta 221.

Minicup i Sundsvall

Spelas i Skönsbergshallen den 4 November Flickor och pojkar E  födda 10 09,födda 08 07. För mer info och anmälan, kontakta: Andreas Bergström 0702030791  andreasbergstrom7@gmail.com  Sista anmälningsdag den 27 oktober.
Omklädningsrum finns i hallen. Vi kommer att ha tre mini handbollsplaner men eftersom vi sannolikt bara kommer behöva använda två av planerna kommer det finns mycket yta att bedriva uppvärmning på. Det kommer att finnas lättare förtäring att köpa. 
Inga tabeller eller resultat kommer registreras eller sparas när matchen är slut. Tränings och spelytan är reserverad för barnen och medföljande föräldrar får vara på läktaren. Alla lag får fem matcher.  Anmälningsavgift: 300:- per lag, sätts in på PlusGiro 4375027-2 Besöksadress: Skönsbergshallen Sundsvall ligger vid Hellebergsskolan.

Nu har vi ytterligare ett lag i steg 3 i USM

Boston, Boden och Årsta stod för motståndet mot Härnösands F16-flickor och det började tufft för laget från Öbacka, förlust i första matchen på lördag och en liten uppförsbacke.
Det blev dock två segrar under söndagen och en andra plats i gruppen och därmed direktavancemang till steg 3.
Nästa helg avslutas steg 1 och då är det pojkar 14 som är ute på handbollsplanen. Från distriktet har vi två lag, Sollefteå som åker till Täby och möter där arrangörsföreningen samt Uppsala. Gruppen består av endast tre lag eftersom ett lag dragits sig ur. Distriktets andra lag är Brännan som möter Westermalm, Eskilstuna och Cliff på hemmaplan. Hur det går, läs nästa veckas brev.

Håll koll på vår hemsida.

Besök den gärna och du hittar den via denna länk: >>www.svenskhandboll.se/VasternorrlandsochJamtlandsLansHandbollforbund

 

Kalendarium

Följande datum kan vara intressanta för framtiden:

 

  • 18 oktober, sekretariatsutbildning uppgradering för dem som ska lära sig EMP i Sollefteå (Observera preliminärt datum).

  • 21-22 oktober, U-SM steg1 för pojkar 14, från distriktet deltar lag från Sollefteå HK och Brännans HF.

  • 10-12 november, Sverigecupen för länslag födda 2002 i Nyköping.

  • 15 november, nästa styrelsemöte för VJHF: s styrelse.

  • 1-17 december, VM för damer, spelas i Tyskland.

  • 12-28 januari 2018, EM för herrar spelas i Kroatien.

  • 14-15 april, Handboll Norrkonferens i Umeå.

 

 

 

Uppdaterad: 2017-10-16 10:50
Skribent: Anders Högström

Fler nyheter

 
Västernorrlands-Jämtlands Handbollförbund
Härnösands HK, Skeppar Karls gränd 11
871 32 Härnösand
Telefon: 0611-23166
E-post: vjhf@home.se