Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter DGHF

Här läggs allt som rör Tränarskolan och övriga kurser ut som framförallt vänder sig till tränare och ledare i vårt distrikt.

Websända seminarier

(2020-06-22 11:18)
Liten nyhetsbild i lista Med start den 23 juni lanserar SHF en satsning på webbsända seminarier. Målet är att bidra med kunskapsspridning, inspiration och motivation inom olika handbollsrelaterade områden.
 

Målvaktstränare se hit!

(2020-06-16 16:16)
Liten nyhetsbild i lista Är du intresserad av att bli målvaktstränare så har du möjlighet att gå Målvakt steg 1 och steg 2 i höst i vårt distrikt, den 6 september, steg 1 och 22 november, steg 2. Inom kort kommer vi att lägga ut inbjudan med anmälningslänk.
 
Liten nyhetsbild i lista I september är det dags för vår utbildningshelg, detta år är kursstarten den 5-6/9 och i Falun, vi kommer att erbjuda både TS1, TS2 och Baskurs. Inbjudan kommer att skickas ut i maj. Beror självklart på Coronaläget men vi hoppas att det ska gå.
 

TS1 avslutning på distans

(2020-04-07 14:55)
Liten nyhetsbild i lista Pga Coronoviruset och rekommendationer från RF och SV HF, samt folkhälsomyndigheten har vi beslutat att köra avslutningshelgen för TS1 på distans i stället för en fysisks träff i Bollnäs.
 

TS1 och TS2 kurser

(2020-01-16 15:37)
Liten nyhetsbild i lista Vårt granndistrikt Värmland startar både TS1 och TS2 i vår om någon är sugen på att gå kurs? Annars kommer vi i DGHFS regi att erbjuda båda kurserna i september. Så ni vet.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det slutrapportering som gäller för årets lärgrupper, kurser och föreläsningar som klubbarna har gjort internt i samverkan med SISU. Sista dag är 31 december!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det klart, den 1-2 februari erbjuder vi alla barntränare baskursen "Framtidens Handbollsspelare! Vi är på Scandic Lugnet i Falun.
 
Liten nyhetsbild i lista Se hit alla som vill fördjupa sina kunskaper kring ämnet idrottsskador, nu erbjuds utbildningar i både Hälsingland och Dalarna genom SISU:s försorg. Så missa inte detta!
 

Nu är det spikat!

(2019-09-24 16:19)
Liten nyhetsbild i lista Det blir en baskurs för barnledare den 23-24 november i samband med andra utbildningshelgen för TS1 som är i Falun.
 
Liten nyhetsbild i lista TS1 är fullsatt men det går att anmäla sig som reserv. Finns platser kvar på baskursen. Kost- och knäkontroll och Idrottskadekurser erbjuds både i Hälsingland och Dalarna under hösten. Nu KÖÖR VI!
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »

Tränarskolan mm

Vill du veta mer om Tränarskolan och dess innehåll så använd denna länk

http://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Utbildning/

Baskursen "Framtidens Handbollsspelare" kan arrangeras i den egna föreningen med godkänd kursledare från DGHF, kontakta vårt kansli eller Knalin 010-4590305

Kursavgiften subventioneras av Sv Handbollsförbundets med hjälp av Idrottslyftmedel efter avslutad kurs om man är godkänd.

 
Dala-Gävleborgs HF
Lugnetvägen 1 B
791 31 Falun
Telefon: [saknas] Information