Hoppa till sidans innehåll

Inställda matcher

Information från Hallands HF Regel/Domare/Funktionärskommittén 

Med anledning av att det flyttas/ställs in många matcher alldeles för tätt inpå utsatt matchtid, vilket får konsekvenser för Hallands HF administration och för domarnas och funktionärernas planering, har Hallands HF beslutat att följa beslut taget i Region väst enligt nedan. 

”Om domare/funktionär tillsatta i domarwebben av HHF får match inställd samma dag som den skall spelas (inom 24 timmar före matchstart) får de skicka kvitto till arrangerande förening på det arvode som aktuell match/er skulle betingat. Om domare/funktionärer redan kommit till hallen utgår förutom ordinarie matcharvode även ersättning för reskostnader, ersättningen skall betalas ut av arrangerande förening som sedan debiterar den som orsakat ändringen som t.ex. Bortalag, Hallands HF eller den egna föreningen.”  


Detta beslut gäller från och med 2016-01-14
 


Detta kommer att kommer att skrivas in i de ekonomiska bestämmelserna för domare inom Hallands HF och gäller från ovanstående datum, observera att detta gäller för domare/funktionärer tillsatta i domarwebben av Hallands HF. 

Hallands HF/RDFK  

Uppdaterad: 2017-01-11 13:58
Skribent: Lisa Fallhagen
 
Hallands Handbollförbund
Växjövägen 11
302 44 Halmstad
Telefon: +46738428200