Hoppa till sidans innehåll

SPELARUTBILDNING

Huvudtränare för flickor 04

Namn: Peter Sörling

Utbildning: TS1 (TS2 under våren 2019)

Klubb idag: HK Varberg

Tränarerfarenheter:

Har varit handbollstränare sedan 1996, tränat allt från ungdomar i flera olika klubbar upp till Avesta/Brovallens damlag i div 1. Tränade förra säsongen HK Varbergs utvecklingslag som tog steget upp i div 3 till denna säsongen. Tränar P10 samt Handbollskolan årskull 2010-2013 idag.

Motivering om varför du vill vara distriktsledare:

Att får möjligheten att vara med och utveckla de unga talangerna som finns i distriktet och på det viset visa på vilken otroligt bra handbollskultur det finns i Halland.

-------

Huvudtränare för pojkar 04

Namn: Daniel Lindgren

Utbildning: TS 2 & TS3

Klubb idag: Spelare i Allsvenska HK Varberg

Tränarerfarenheter:

Inga, då jag haft/har en fortfarande aktiv handbollskarriär sedan 13 år tillbaka på elitnivå. Däremot har jag varit med som instruktör på Riksläger 1-3 för pojkar 00-01 samt bedrivit träningspass för olika åldrar i de klubbarna jag spelat för.

Motivering om varför du vill vara distriktsledare:

Jag blev väldigt glad när jag blev tillfrågad att dela denna uppgift med min nära vän Haris Pilavdzija som idag är assisterande & målvaktstränare i HK-Varbergs herrlag i Allsvenskan. Att få lära känna dessa killar och försöka hjälpa dem på deras resa, såg jag som något som tilltalade mig väldigt mycket. Det känns väldigt spännande med detta uppdrag och tillsammans ska vi försöka sätta Halland på handbollskartan.

Uppdaterad: 2019-08-02 18:24
Skribent: Tommy Söderberg
 
Hallands Handbollförbund
Växjövägen 11
302 44 Halmstad
Telefon: +46738428200