Två julklappar för föreningen/laget

Nu finns möjligheten att boka biljetter till VM 2023 & Jul på Skånes djurpark!

Domarmentor i förening

I enlighet med kampanjen #schysstmatch skall varje föreningen rekrytera och utbilda en Domarmentor som tar hand om föreningsdomarna!

ATG Svenska Cupen

Anmälan är nu öppen till ATG Svenska Cupen 2022/2023! Svenska Handbollförbundet och HF Syd bjuder härmed in alla föreningar med seniorlag att anmäla sig till ATG Svenska Cupen.

Extra steg 3 Domarutbilding i Kristianstad

HF Syd har glädjen att meddela att vi arrangera en extra steg 3 Domarutbilding i Kristianstad den 2 december.

Information om digital verifiering av vaccinationsbevis

Kontroll av vaccinationsbevis vid matcharrangemang kommer att kunna göras med hjälp av en app i en vanlig telefon. På tisdagen blev appen klar och finns tillgänglig via Google Play och App Store.

Verksamhet från och med den 1 december

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om nya föreskrifter och allmänna råd för miljöer där många människor träffas. Dessa träder i kraft den 1 december.

Temakonferens och förbundsmöte 2022

Svenska Handbollförbundet håller temakonferens och förbundsmöte den 1-2 april i Stockholm. Eventuella motioner ska vara SHF tillhanda senast den 31 december.

76 spelare kallas till regionala träningsdagar

Svenska Handbollförbundet kallar spelare (pojkar födda 2004/2005) till regionala träningsdagar i december på tre orter. Kallad spelare ansvarar själv för att anmäla sig till respektive träningsdag.

SVENSKA HANDBOLLFÖRBUNDETS UTBILDNINGSKANAL

SERIER, MATCHER, RESULTAT & TABELLER

LIVERESULTAT

SHE & HANDBOLLSLIGAN

INTERNATIONELL HANDBOLL

HF Syd karta