Hem / Barnhandbollscoach - ny storsatsning i HF Syd

Barnhandbollscoach - ny storsatsning i HF Syd

HF Syd är idag mycket glada att kunna informera våra föreningar om en ny storsatsning på föreningsutveckling genom att sjösätta projektet Barnhandbollscoach!

"Det är en dröm som går i uppfyllelse. Nu kan vi erbjuda föreningar utbilding, stöd och verktyg för att att ha en Barnhandbollscoach i föreningen som coachar alla ledare i klubben i lagen under 12 år. RF SISU är med i projektet och kan stödja med både verktyg och pengar så att detta skall fungera långsiktigt. Vi lägger grunden för ett fungerande lag baserat på goda värderingar redan i bollskolan och nu har vi ytterligare en pusselbit för att stärka barnhandbollen", säger Emme Adébo, utvecklingsansvarig på HF Syd.

"Vi är väldigt stolta över detta projekt och har fått lite inspiration från bl a fotbollen. I första läget kommer vi inte kunna ta emot alla föreningar som anmäler sig utan kommer att sprida projektet till alla hörn i HF Syd och gå lite efter först till kvarn-principen. Vi tror att det kommer att vara ett stort intresse så det är viktigt att anmäla sig till vår introduktionskväll den 7/9", säger Bjarne Persson, verksamhetschef på HF Syd.

Läs mer om projektet på länken nedan och anmäl er till introduktionskvällen där:

https://www.svenskhandboll.se/HandbollSyd/Projekt/Barnhandbollscoach/