Hem / HF Syd inleder samarbete med Craft Sportswear och Action och Trend

HF Syd inleder samarbete med Craft Sportswear och Action och Trend

Handbollförbundet Syd har ingått i ett nytt partnerskap på minst tre år gällande sportvarumärke och material med Craft Sportswear och Action och Trend.

Vi är glada över att kunna informera att Handbollförbundet Syd, i samband med den stora omorganisationen av Svensk handboll då 13 distrikt blev fem har en del avtal sagts upp eller löpt ut. För oss i Handbollförbundet Syd har det inneburit att vi har inlett ett nytt partnerskap på minst tre år när de gäller sportvarumärke och material med Craft Sportswear och Action och Trend.

Det innebär att våra instruktörer på spelarutbildingen, domarutbildningen, funktionärsutbildningen kommer att utrustas med nya instruktörströjor. Även våra domarmentorer, våra distriktslagsspelare och samt vår personal kommer synas i snygga Craftkläder från Action och Trend.

- ”Vi sökte ett långsiktigt hållbart samarbete och blev väldigt glada över det bemötande som vi fick av Craft Sportswear. Eftersom Svenska Handbollförbundet också samarbetar med Craft Sportswear kändes det naturligt för oss att inleda ett samarbete! Action och Trend är en ny bekantskap för oss och vi blev väldigt intresserade av deras driv och energi och hur de ser på samarbetet med oss på lång sikt” säger Handbollförbundet Syds Verksamhetsansvarige Bjarne Persson.

-”Vi är stolta och ödmjuka inför uppgiften att vara HF Syds nya samarbetspartner de kommande åren. Samarbetet ligger helt i vår linje med att vara regionens självklara val gällande försäljning och förädling utav föreningsprodukter” säger Mattias Jelvemark Ägare på Action och Trend.

-” Vår omfattande satsning på handbollen växer hela tiden och det är mycket glädjande att vi nu även påbörjar ett samarbete med HF Syd. Handbollens mål är att fokusera i lika delar på dam- som herridrott, vilket passar vårt varumärke perfekt. Det ska bli oerhört spännande att vara en del av HF Syd och förse dem med kläder. HF Syd är ett av de fem nya distrikten inom Svensk handboll, och är ett distrikt där vi sedan tidigare jobbar med bl.a. elitföreningarna IFK Kristianstad och IFK Ystad." säger Carolina Riex Sales Representative Club Craft Sportswear.

https://www.actionochtrend.se

https://www.craftsportswear.com/

https://www.svenskhandboll.se/HandbollSyd