Hem / Nu kan du få jobba med oss

Nu kan du få jobba med oss

Vi söker en ny medarbetare till Handbollförbundet Syd.

Idrottskonsulent till Handbollförbundet Syd.

 

Handbollförbund Syd organiserar, administrerar och utvecklar handbollen inom Blekinge, Skåne, södra Halland samt södra  och östra Småland.

Då en av våra medarbetare påbörjat en anställning inom RF-SISU söker vi nu en ersättare. Vi  söker en person som har intresse av att arbeta inom delar av vår kärnverksamhet,  tävlingsfrågor, domar och funktionärsfrågor samt utbildningar. Vi erbjuder utbildningar till bl.a. tränare, spelare samt domare och funktionärer.

Vi har idag kontor med 4 personer i Lund samt ett kontor i Växjö med 1 person. Placeringen för tjänsten är vid något av ovanstående kontor. Personalen arbetar under stort eget ansvar vad beträffar arbetstidens förläggning, såväl tidsmässigt som varifrån man utför sitt arbete.

Har Du intresse av eller erfarenhet från att vara utbildare så är det positivt.

Det är positivt om du är förtrogen med idrottens villkor och förutsättningar.

Du är idérik, en god skribent och Du kan gärna ha erfarenhet av handboll.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Inledningsvis erbjuder vi en visstidsanställning på 12 månader, med möjlighet till en framtida tillsvidareanställning. Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.

Är du intresserad skicka en intresseanmälan med en kort beskrivning av dig själv till förbundets ordförande Lars Berger.

Frågor kontakta ordf. Lars Berger 0705-49 79 80 eller This is a mailto link