Hem / Verksamhetschef till Handbollförbundet Syd.

Verksamhetschef till Handbollförbundet Syd.

Är du intresserad av att anta rollen som Verksamhetschef och arbeta med att utveckla handbollen inom Handbollförbundet Syd. SE HIT!

Handbollförbund Syd organiserar handbollen inom Blekinge, Skåne, södra Halland samt södra och östra Småland.

Handbollförbundet Syd bildades den 1 maj 2021, som ett av Svensk Handbolls fem nya distrikt. Vårt verksamhetsår följer kalenderåret.

Vår nuvarande verksamhetschef kommer att övergå till en tjänst hos en av våra föreningar.

Vi söker därför en person som skall leda förbundet både i det dagliga arbetet och i vårt utvecklingsarbete. Du skall leda och ansvara för verksamheten på våra kontor, med personalansvar för anställd och inhyrd personal. I förbundets verksamhet ingår också ett flertal förtroendevalda och ideellt arbetande personer.

Vi har idag kontor med 4 personer i Lund samt ett kontor i Växjö med 2 personer. Placeringen för tjänsten är vid något av ovanstående kontor. Personalen arbetar under stort eget ansvar vad beträffar arbetstidens förläggning, såväl tidsmässigt som varifrån man utför sitt arbete.

Du kommer att arbeta med strategier, utvecklingsarbete och övergripande frågor i förbundets verksamhet. Den övriga personalen hanterar vår löpande verksamhet avseende t.ex. domar & funktionärsfrågor, tävlings- och utbildningsverksamheten samt föreningsutveckling och den löpande ekonomiska redovisningen. Du skall vara väl förtrogen med ekonomisk redovisning, budgetarbete och bokslut samt ha budgetansvar för vår verksamhet. Du skall ansvara för och utveckla kontakterna såväl inom som utanför handbollen och sprida handbollen i samhället. Verksamhetschefen är adjungerad till Styrelsen för Handbollförbundet Syd.

Du skall vara väl förtrogen med idrottens villkor, förutsättningar och ekonomi.

Du är idérik, en god skribent och Du har vana att arbeta strategiskt, under tidvis högt tempo. Dokumenterade erfarenheter av chefskap ser vi som en förutsättning för denna tjänst.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.

Är du intresserad så är du välkommen att skicka en intresseanmälan med en kort beskrivning av dig själv till förbundets ordförande Lars Berger.

Frågor kontakta ordf. Lars Berger 0705-49 79 80 eller This is a mailto link

Ladda ner annonsen här