Hem / Tävling / Viktiga datum

Viktiga datum

Viktiga datum under vår/sommar 2021
Alla datum är preliminära utom sista anmälningsdatum.

- 1 maj – Sista dag att anmäla/bekräfta plats i seriespel för säsongen 21/22. Anmälan skall vara gjord både i formulär och i TA- systemet.
Serieindelning i de regionala serierna skickas ut när de är fastställda av SHF. Serieförslag lokala seniorserier och barn/ungdomsserier skickas ut senast i mitten av maj.

- 1 juni – Serieindelning för lokala seniorserier och barn/ungdomsserierna fastställs. Lottning av regionala serier är klar och preliminärt spelprogram skickas till berörda lag/föreningar och tidläggning av dessa serier påbörjas.
Lottning av lokala seniorserier och barn/ungdomsserierna påbörjas. Sista dagen att dra ur lag från lokala seniorserier och barn/ungdomsserier helt utan kostnad.

- Senast 24/6 – Lottning av lokala seniorserier och barn/ungdomsserier är klar och skickas till föreningarna. Tidläggning av dessa matcher påbörjas i TA.


- 1/7 – Spelschema för regionala serier fastställs.

- Mitten av augusti – Ska tidläggning av matcher i de lokala seniorserierna och barn/ungdomsserierna vara klar i TA. Preliminära spelscheman publiceras på hemsidan.